Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zryw Palestyna Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1790
Zryw Palestyna Wilczak Bydgoszcz
4-2-1-2 Tactiek flet
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Çullu geeft de bal voor. Inworp. Wirtek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda schiet op doel. Simonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Słowikowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wirtek met een snelle inworp. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda haalt uit met een fantastische trap. Simonyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Yiğiter onderschept slim de pass. Yiğiter probeert naar een medespeler te passen. Binda rent richting de bal. Wirtek is nu in balbezit. Wirtek geeft de bal voor. Simonyi bokst de bal weg. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Nalepa probeert naar een medespeler te passen. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic heeft problemen om de bal te vangen. Abramovic haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
González Aller rent richting de bal. Yiğiter is nu in balbezit. González Aller begaat een overtreding. González Aller krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Nalepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalepa probeert naar een medespeler te passen. Donkov speelt de bal door. Abramovic rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Korthout passt de bal met de wreef. González Aller probeert de bal met de borst te controleren. Yiğiter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yiğiter krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Centkowski onderschept slim de pass. Centkowski geeft een lange en hoge pass. Oelschlägel kopt de bal weg. Nalepa rent richting de bal. Nalepa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Donkov geeft de bal voor. Klungelig pakt Wenowaty de bal. González Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Centkowski met de inworp. Nalepa speelt de bal door. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên bokst de bal weg.

28e minuut.
Korthout passt de bal zonder na te denken. Słowikowski met een sublieme pass. Nalepa is nu in balbezit. Nalepa geeft een hoge lob. González Aller maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Wilczak Bydgoszcz 0:1

34e minuut.
Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout begaat een overtreding. Korthout krijgt een gele kaart.

39e minuut.
González Aller is nu in balbezit. Wenowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Wenowaty passt de bal zonder na te denken. Binda is nu in balbezit. Binda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 62%, Wilczak Bydgoszcz 38%.
Zryw Palestyna - Wilczak Bydgoszcz 0:1

46e minuut.
Donkov onderschept slim de pass. Donkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt González Aller de bal. González Aller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Donkov onderschept slim de pass. González Aller rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiğiter. Yiğiter krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. González Aller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Donkov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abramovic rent richting de bal. Abramovic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nalepa met een sublieme pass. Donkov is nu in balbezit. Donkov speelt de bal door. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
González Aller passt de bal met de wreef. Korthout bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout geeft de bal voor. González Aller is nu in balbezit. González Aller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Wilczak Bydgoszcz 0:2

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trung Kiên trapt de bal weg van het doel. Nalepa kopt de bal weg. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic schiet op doel. Trung Kiên bokst de bal weg. Abramovic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urzică komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nalepa rent richting de bal. Nalepa passt de bal in één keer door. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Wilczak Bydgoszcz 0:3

84e minuut.
Słowikowski kopt de bal weg. Daar is Centkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donkov speelt de bal door. Korthout is nu in balbezit. Korthout haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 74%, Wilczak Bydgoszcz 26%.
Zryw Palestyna - Wilczak Bydgoszcz 0:3