Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorluspor Babaspor
4-1-3-2 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Mikami rent richting de bal. Mouha verovert de bal door een tackle van achteren. Mouha passt de bal zonder na te denken. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cabral geeft een lange en hoge pass. Fillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillon speelt de bal door. Balkanerdem probeert naar een medespeler te passen. Kolbusz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Susuz de bal. Susuz geeft een lange en hoge pass. Poioco is nu in balbezit. Poioco haalt uit met een fantastische trap. Ernens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Klungelig pakt Mikami de bal. Buğday rent richting de bal. Andrus begaat een overtreding. Buğday raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mouha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha onderschept slim de pass. Mikami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikami krijgt een gele kaart. Mouha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asilkurt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 1:0

30e minuut.
Mesnić kan de bal niet met de borst controleren. Andrus probeert naar een medespeler te passen. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 2:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrus de bal onder controle te krijgen. Trižný bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral begaat een overtreding. Cabral krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Trižný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buğday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğday passt de bal met de wreef. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğday onderschept slim de pass. Buğday met een sublieme pass. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fillon heeft problemen om de bal te vangen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal met de wreef. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... Burke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 36%, Babaspor 64%.
Zorluspor - Babaspor 2:0

50e minuut.
Morán onderschept slim de pass. Morán met een sublieme pass. Mouha rent richting de bal. Mouha schiet op doel. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 3:0

74e minuut.
Çörekçi geeft de bal voor. Mouha kopt de bal weg. Susuz heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt schiet op doel. Burke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Cabral rent richting de bal. Trižný onderschept slim de pass. Susuz maakt een afschuwelijke overtreding. Susuz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Susuz geeft een hoge lob. Inworp. Trižný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 39%, Babaspor 61%.
Zorluspor - Babaspor 3:0