Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÜnlüoğluSK İSTANBUL
4-3-1-2... Tactiek TUZAKk
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.9 gemiddelde waardering 55.2
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Řeřicha passt de bal zonder na te denken. Gahn rent richting de bal. Etken rent richting de bal. Gahn onderschept slim de pass. Gahn draait met de bal, schiet en ... Kärppä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Nuriyev rent richting de bal. Nuriyev geeft de bal voor. Gahn kopt de bal weg. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ... Kärppä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Emiralmaz de bal. Emiralmaz passt de bal zonder na te denken. Vermeulen rent richting de bal. Gahn onderschept slim de pass. Gahn draait met de bal, schiet en ... Kärppä bokst de bal weg.

15e minuut.
Řeřicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Řeřicha passt de bal met de wreef. Daar is Vermeulen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahn is nu in balbezit. Gahn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - İSTANBUL 0:1

16e minuut.
Pijanowski speelt de bal door. Kozan rent richting de bal. Kozan passt de bal met de wreef. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda schiet op doel. Đình Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kozan rent richting de bal. Řeřicha onderschept slim de pass. Řeřicha speelt de bal door. Emiralmaz heeft problemen om de bal te vangen. Emiralmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Řeřicha rent richting de bal. Řeřicha geeft de bal voor. Daar is Vermeulen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jakuševas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuševas geeft een lange en hoge pass. Koncz kopt de bal weg. Emiralmaz heeft problemen om de bal te vangen. Emiralmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜnlüoğluSK 66%, İSTANBUL 34%.
ÜnlüoğluSK - İSTANBUL 0:1

46e minuut.
Nuriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuriyev passt de bal zonder na te denken. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Vermeulen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeulen geeft een lange en hoge pass. Nuriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuriyev geeft een hoge lob. Daar is Gahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - İSTANBUL 0:2

52e minuut.
Nyong geeft een lange en hoge pass. Gahn kopt de bal weg. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz schiet op doel. Kärppä werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Řeřicha kopt de bal weg. Daar is Jakuševas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - İSTANBUL 0:3

60e minuut.
Marañón Pérez passt de bal met de wreef. Vermeulen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn onderschept slim de pass. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Kärppä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - İSTANBUL 0:4

60e minuut.
Apostu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Etken rent richting de bal. Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn passt de bal zonder na te denken. Apostu rent richting de bal. Apostu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Ostroga komt het veld opgelopen. Ur komt het veld opgelopen. Kampa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Saydamoğlu met een sublieme pass. Ur rent richting de bal. Ur passt de bal zonder na te denken. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn schiet op doel. Kärppä bokst de bal weg. Gahn rent richting de bal. Gahn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Koncz geeft de bal voor. Daar is Apostu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jakuševas. Jakuševas krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Tywralski met een sublieme pass. Klungelig pakt Koncz de bal. Tywralski geeft een lange en hoge pass. Gahn rent richting de bal. Gahn schiet op doel. Kärppä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jakuševas heeft problemen om de bal te vangen. Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn schiet op doel. Kärppä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - İSTANBUL 0:5

81e minuut.
Vermeulen geeft een hoge lob. Ostroga is nu in balbezit. Fletcher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fletcher moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fletcher schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Ur onderschept slim de pass. Ur passt de bal met de wreef. Gahn is nu in balbezit. Gahn draait met de bal, schiet en ... Kärppä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - İSTANBUL 0:6

87e minuut.
Marx komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Marx passt de bal in één keer door. Kampa rent richting de bal. Kampa passt de bal in één keer door. Apostu is nu in balbezit. Apostu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜnlüoğluSK 70%, İSTANBUL 30%.
ÜnlüoğluSK - İSTANBUL 0:6