Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitkapela FC KS JANOSIK SIENIAWA
5-s3s Tactiek 442
38% Balbezit 62%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten excellent
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Demirel de bal. Tobin is nu in balbezit. Tobin passt de bal zonder na te denken. Huszcza rent richting de bal. Huszcza schiet op doel. Hiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ždánský geeft de bal voor. Tobin heeft problemen om de bal te vangen. Tobin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fontana de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bochnia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - KS JANOSIK SIENIAWA 0:1

10e minuut.
Ždánský geeft een hoge lob. Fontana kopt de bal weg. Huszcza rent richting de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Huszcza maakt een snoekduik en kopt de bal. Wiatrak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ždánský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huszcza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - KS JANOSIK SIENIAWA 0:2

18e minuut.
Gerede bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Panaszkiewicz met een sublieme pass. Dziambel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziambel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždánský onderschept slim de pass. Ždánský passt de bal zonder na te denken. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil geeft een hoge lob. Hiu Fai bokst de bal weg.

30e minuut.
Demirel onderschept slim de pass. Demirel passt de bal in één keer door. Ždánský probeert naar een medespeler te passen. Fontana rent richting de bal. Fontana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Huszcza rent richting de bal. Huszcza geeft een hoge lob. Fontana rent richting de bal. Fontana schiet op doel. Hiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
O`Neil speelt de bal door. Huszcza is nu in balbezit. Tobin is nu in balbezit. Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitkapela FC 62%, KS JANOSIK SIENIAWA 38%.
Pitkapela FC - KS JANOSIK SIENIAWA 0:2

53e minuut.
Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždánský rent richting de bal. Ždánský speelt de bal door. Fontana heeft problemen om de bal te vangen. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Tvaroh is nu in balbezit. Tobin begaat een overtreding. Tobin krijgt een gele kaart. Tvaroh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tvaroh kan niet meer verder spelen.

63e minuut.
Mureşan probeert naar een medespeler te passen. Ždánský rent richting de bal. Słaboń begaat een overtreding. Słaboń krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil rent richting de bal. O`Neil speelt de bal door. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fontana kopt de bal weg. Ždánský rent richting de bal. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždánský verovert de bal door een tackle van achteren. Ždánský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Piszczek is nu in balbezit. Tobin verovert de bal door een tackle van achteren. Tobin met een sublieme pass. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitkapela FC 57%, KS JANOSIK SIENIAWA 43%.
Pitkapela FC - KS JANOSIK SIENIAWA 0:2