Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vulturii Ucigasi F.C. Dolj
Vulturii 16 Tactiek Tactica 04
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
37.4 gemiddelde waardering 55
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Sauser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavlovic onderschept slim de pass. Inworp. Gorun met een snelle inworp. Panaite geeft een hoge lob. Cuccarede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sauser verovert de bal door een tackle van achteren. Sauser geeft een lange en hoge pass. Deriva rent richting de bal. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki draait met de bal, schiet en ... Chiţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Nović neemt de hoekschop. Konecki kopt de bal weg. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen draait met de bal, schiet en ... Chiţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C. Dolj 0:1

13e minuut.
Raponi is nu in balbezit. Raponi geeft een hoge lob. Konecki rent richting de bal. Konecki haalt uit met een fantastische trap. Chiţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C. Dolj 0:2

15e minuut.
Sauser rent richting de bal. Sauser passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascalin met een snelle inworp. Busuioc geeft een lange en hoge pass. Cuccarede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pascalin kopt de bal weg. Klungelig pakt Gattlen de bal. Găman rent richting de bal. Gattlen onderschept slim de pass. Gattlen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C. Dolj 0:3

21e minuut.
Militaru geeft een lange en hoge pass. Nović rent richting de bal. Nović speelt de bal door. Gattlen rent richting de bal. Gattlen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pascalin heeft problemen om de bal te vangen. Konecki is nu in balbezit. Konecki probeert naar een medespeler te passen. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Deriva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konecki met een snel genomen vrije trap. Găman heeft problemen om de bal te vangen. Gattlen rent richting de bal. Gattlen schiet op doel. Chiţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chiţu speelt de bal door. Sauser kopt de bal weg. Stefanescu-Prodanovici heeft problemen om de bal te vangen. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sauser passt de bal in één keer door. Raponi rent richting de bal. Raponi geeft een lange en hoge pass. Konecki is nu in balbezit. Konecki schiet op doel. Chiţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gattlen rent richting de bal. Gattlen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C. Dolj 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 51%, F.C. Dolj 49%.
Vulturii Ucigasi - F.C. Dolj 0:4

46e minuut.
Sălăjean komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Konecki rent richting de bal. Konecki geeft een lange en hoge pass. Gattlen is nu in balbezit. Gattlen draait met de bal, schiet en ... Chiţu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Raponi verovert de bal door een tackle van achteren. Raponi speelt de bal door. Gattlen rent richting de bal. Gattlen geeft de bal voor. Konecki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite geeft de bal voor. Warianka kopt de bal weg. Strujac is nu in balbezit. Strujac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Klungelig pakt Konecki de bal. Konecki passt de bal in één keer door. Gattlen rent richting de bal. Gattlen haalt uit met een fantastische trap. Chiţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C. Dolj 0:5

78e minuut.
Pascalin kan de bal niet met de borst controleren. Nović onderschept slim de pass. Nović speelt de bal door. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C. Dolj 0:6

82e minuut.
Gorun kopt de bal weg. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser passt de bal in één keer door. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nović is nu in balbezit. Nović passt de bal in één keer door. Konecki is nu in balbezit. Konecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C. Dolj 0:7

90e minuut.
Raponi rent richting de bal. Raponi geeft een hoge lob. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - F.C. Dolj 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 55%, F.C. Dolj 45%.
Vulturii Ucigasi - F.C. Dolj 0:8