Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liga Nostra
  • Stadion: F.C. Dolj Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5135
F.C. Dolj Vulturii Ucigasi
Tactica 04 Tactiek Vulturii 16
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
59.5 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Gränni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baratta met de inworp. Magiun geeft de bal voor. Häny krijgt zijn hoofd ertegen. Cuccarede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Casagrande onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Magiun zal de hoekschop nemen. Oi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - Vulturii Ucigasi 0:1

12e minuut.
Raponi is nu in balbezit. Von der Hard begaat een overtreding. Raponi raakt geblesseerd tijdens het duel. Raponi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Konecki kopt de bal weg. Lechner heeft problemen om de bal te vangen. Gattlen verovert de bal door een tackle van achteren. Gattlen draait met de bal, schiet en ... Guevara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Căldăraru is nu in balbezit. Nović verovert de bal door een tackle van achteren. Nović geeft de bal voor. Gattlen rent richting de bal. Gattlen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Körgöz passt de bal met de wreef. Raponi rent richting de bal. Raponi geeft een lange en hoge pass. Konecki is nu in balbezit. Konecki schiet op doel. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş geeft de bal voor. Häny springt en kopt de bal. Cuccarede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - Vulturii Ucigasi 0:2

33e minuut.
Raponi speelt de bal door. Körgöz rent richting de bal. Magiun begaat een overtreding. Magiun krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Baratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratta passt de bal met de wreef. Magiun geeft een hoge lob. Häny krijgt zijn hoofd ertegen. Cuccarede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - Vulturii Ucigasi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 57%, Vulturii Ucigasi 43%.
F.C. Dolj - Vulturii Ucigasi 0:3

52e minuut.
Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Körgöz zal de hoekschop nemen. Gattlen maakt een snoekduik en kopt de bal. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mărcuş met een sublieme pass. Panaite is nu in balbezit. Panaite passt de bal zonder na te denken. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Baratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratta geeft een lange en hoge pass. Häny rent richting de bal. Häny draait met de bal, schiet en ... Cuccarede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - Vulturii Ucigasi 0:4

79e minuut.
Häny passt de bal zonder na te denken. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun passt de bal met de wreef. Oi rent richting de bal. Oi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mărcuş onderschept slim de pass. Pavlovic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mărcuş raakt geblesseerd tijdens het duel. Mărcuş met een snel genomen vrije trap. Oi springt en kopt de bal. Cuccarede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - Vulturii Ucigasi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 64%, Vulturii Ucigasi 36%.
F.C. Dolj - Vulturii Ucigasi 0:5