Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vulturii Ucigasi FC TULCEA L.D.
Vulturii 16 Tactiek 4-5-1
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 38.4
matig Schieten zwak
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Panaite geeft een lange en hoge pass. Keresztúri rent richting de bal. Criţă verovert de bal door een tackle van achteren. Criţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Murdzak kopt de bal weg. Gherase is nu in balbezit. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - FC TULCEA L.D. 0:1

13e minuut.
Inworp. Keresztúri met een snelle inworp. Daar is Flores Santacruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Pantilimon de bal. Murdzak rent richting de bal. Murdzak geeft een lange en hoge pass. Zanni is nu in balbezit. Zanni schiet op doel. Chiţu bokst de bal weg.

31e minuut.
Fierbânţeanu rent richting de bal. Mercer onderschept slim de pass. Criţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Criţă krijgt een gele kaart. Mercer raakt geblesseerd tijdens het duel. Mercer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Murdzak met een snelle inworp. Oţelea geeft de bal voor. Zanni krijgt zijn hoofd ertegen. Găman kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - FC TULCEA L.D. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 58%, FC TULCEA L.D. 42%.
Vulturii Ucigasi - FC TULCEA L.D. 0:2

46e minuut.
Sălăjean komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal met de wreef. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Busuioc rent richting de bal. Busuioc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 44%, FC TULCEA L.D. 56%.
Vulturii Ucigasi - FC TULCEA L.D. 0:2