Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vulturii Ucigasi FC POLAR
Vulturii 16 Tactiek 532s
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 37.6
redelijk Schieten goed
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Trzaska geeft een lange en hoge pass. Militaru kopt de bal weg. Stefanescu-Prodanovici heeft problemen om de bal te vangen. Marszał rent richting de bal. Marszał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chwałek geeft een lange en hoge pass. Cycol is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mărcuş ... Strafschop! Mărcuş krijgt een gele kaart. Cycol raakt geblesseerd tijdens het duel. Łoskot legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - FC POLAR 0:1

29e minuut.
Cycol speelt de bal door. Chwałek heeft problemen om de bal te vangen. Chwałek geeft een hoge lob. Marszał heeft problemen om de bal te vangen. Marszał draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Mărcuş met een snelle inworp. Panaite rent richting de bal. Panaite geeft een lange en hoge pass. Criţă rent richting de bal. Criţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wawreńczuk is nu in balbezit. Panaite onderschept slim de pass. Panaite geeft een hoge lob. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 45%, FC POLAR 55%.
Vulturii Ucigasi - FC POLAR 0:1

57e minuut.
Jaszczowski onderschept slim de pass. Jaszczowski met een sublieme pass. Serwotka controleert de bal met de borst. Strujac is nu in balbezit. Strujac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Criţă kopt de bal weg. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwotka begaat een overtreding. Serwotka krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Panaite met een sublieme pass. Pascalin geeft een hoge lob. Trzaska probeert de bal aan de voet te houden. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 44%, FC POLAR 56%.
Vulturii Ucigasi - FC POLAR 0:1