Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liga Nostra
  • Stadion: FC POLAR Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4958
FC POLAR Vulturii Ucigasi
532s Tactiek Vulturii 16
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
35.4 gemiddelde waardering 33.5
good Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen average


7e minuut.
Słupik is nu in balbezit. Słupik probeert naar een medespeler te passen. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. Chiţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Vulturii Ucigasi 1:0

18e minuut.
Militaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słupik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Chiţu bokst de bal weg.

20e minuut.
Panaite rent richting de bal. Panaite passt de bal in één keer door. Daar is Kciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kciuk schiet op doel. Chiţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Găman rent richting de bal. Chęcielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram geeft een hoge lob. Criţă is nu in balbezit. Criţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk geeft de bal voor. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski schiet op doel. Chiţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Vulturii Ucigasi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 45%, Vulturii Ucigasi 55%.
FC POLAR - Vulturii Ucigasi 2:0

46e minuut.
Sălăjean komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Sălăjean geeft de bal voor. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram onderschept slim de pass. Biaram geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mądrzejewski met een harde bal richting middenveld. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kciuk krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mądrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Biaram kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fierbânţeanu stond buitenspel. Zawodny neemt vlug de vrije trap. Bendkowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 46%, Vulturii Ucigasi 54%.
FC POLAR - Vulturii Ucigasi 2:0