Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POLAR FC TULCEA L.D.
532s Tactiek 4-5-1
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
34.5 gemiddelde waardering 39
redelijk Schieten zwak
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chęcielewski stond buitenspel. Keresztúri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Gdyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hauhola is nu in balbezit. Hauhola geeft een lange en hoge pass. Czartoryski rent richting de bal. Klepczarek onderschept slim de pass. Klepczarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Keresztúri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Targosz komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Hauhola speelt de bal door. Klungelig pakt Gorączko de bal. Met opzet legt Chwałek zijn tegenspeler op de grond. Chwałek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 61%, FC TULCEA L.D. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC POLAR - FC TULCEA L.D. 0:0

46e minuut.
Batusha verovert de bal door een tackle van achteren. Batusha geeft de bal voor. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cigány met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gdyński de bal. Mazzuca is nu in balbezit. Mazzuca haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Gorączko rent richting de bal. Gorączko passt de bal met de wreef. Klepczarek is nu in balbezit. Klepczarek draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC TULCEA L.D. 0:1

63e minuut.
Mazzuca rent richting de bal. Mazzuca passt de bal zonder na te denken. Gorączko is nu in balbezit. Gorączko geeft de bal voor. Zawodny heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mazzuca passt de bal zonder na te denken. Gorączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorączko passt de bal zonder na te denken. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bendkowski geeft een hoge lob. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot geeft de bal voor. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 51%, FC TULCEA L.D. 49%.
FC POLAR - FC TULCEA L.D. 0:1