Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drejanchester United Vulturii Ucigasi
baraj Tactiek Vulturii 16
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 35.8
excellent Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Yağmur is nu in balbezit. Yağmur geeft een lange en hoge pass. Ganzengeile is nu in balbezit. Namazlı rent richting de bal. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Chiţu bokst de bal weg.

8e minuut.
Hariton geeft een hoge lob. Pascalin probeert de bal aan de voet te houden. Găman is nu in balbezit. Koszut onderschept slim de pass. Koszut draait met de bal, schiet en ... Chiţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Yağmur probeert naar een medespeler te passen. Ganzengeile is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stefanescu-Prodanovici krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Găman de bal onder controle te krijgen. Sánchez speelt de bal door. Ganzengeile is nu in balbezit. Ganzengeile draait met de bal, schiet en ... Chiţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Vulturii Ucigasi 1:0

15e minuut.
Latza geeft een hoge lob. Stefanescu-Prodanovici kopt de bal weg. Yağmur met een sublieme pass. Koszut is nu in balbezit. Koszut draait met de bal, schiet en ... Chiţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Panaite speelt de bal door. Daar is Latza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latza geeft de bal voor. Ganzengeile rent richting de bal. Ganzengeile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Vulturii Ucigasi 2:0

24e minuut.
Latza rent richting de bal. Latza passt de bal in één keer door. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton geeft een lange en hoge pass. Koszut maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Vulturii Ucigasi 3:0

40e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Deriva met een sublieme pass. Stefanescu-Prodanovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koszut is nu in balbezit. Koszut draait met de bal, schiet en ... Chiţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Sánchez met een sublieme pass. Hariton rent richting de bal. Hariton geeft een hoge lob. Koszut springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez geeft de bal voor. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut haalt uit met een fantastische trap. Chiţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Vulturii Ucigasi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 29%, Vulturii Ucigasi 71%.
Drejanchester United - Vulturii Ucigasi 4:0

46e minuut.
Sălăjean komt het veld opgelopen. Codrea komt het veld opgelopen. Fierbânţeanu komt het veld opgelopen. Spătaru komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zabala kopt de bal weg. Yağmur geeft de bal voor. Daar is Militaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganzengeile rent richting de bal. Ganzengeile draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Biaram heeft problemen om de bal te vangen. Yağmur is nu in balbezit. Yağmur geeft een hoge lob. Koszut is nu in balbezit. Koszut schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Codrea kopt de bal weg. Daar is Militaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganzengeile rent richting de bal. Ganzengeile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Vulturii Ucigasi 5:0

57e minuut.
Koszut kopt de bal weg. Ganzengeile rent richting de bal. Panaite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panaite krijgt een gele kaart. Ganzengeile is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yağmur met een snel genomen vrije trap. Ganzengeile krijgt zijn hoofd ertegen. Chiţu bokst de bal weg.

61e minuut.
Latza kopt de bal weg. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu schiet op doel. Spătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Vulturii Ucigasi 5:1

68e minuut.
Militaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hariton rent richting de bal. Hariton geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koszut rent richting de bal. Koszut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Vulturii Ucigasi 6:1

73e minuut.
Militaru speelt de bal door. Yağmur rent richting de bal. Yağmur passt de bal met de wreef. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut haalt uit met een fantastische trap. Chiţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Militaru kopt de bal weg. Hariton geeft een lange en hoge pass. Daar is Sălăjean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariton onderschept slim de pass. Hariton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

84e minuut.
Sánchez controleert de bal met de borst. Sălăjean rent richting de bal. Sánchez maakt een afschuwelijke overtreding. Sánchez krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Stefanescu-Prodanovici probeert de bal met de borst te controleren. Ganzengeile is nu in balbezit. Ganzengeile passt de bal in één keer door. Koszut rent richting de bal. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sánchez met een snelle inworp. Hariton rent richting de bal. Hariton passt de bal met de wreef. Codrea is nu in balbezit. Codrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Vulturii Ucigasi 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 32%, Vulturii Ucigasi 68%.
Drejanchester United - Vulturii Ucigasi 7:1