Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:30
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Widzew Masters Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2360
Widzew Masters -ŁÓDZKA OŚMIORNICA -
New Hope Tactiek LDZ WIN
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 28.3
weak Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Bachiorrini geeft een lange en hoge pass. Zentkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zentkiewicz speelt de bal door. Latorre is nu in balbezit. Latorre draait met de bal, schiet en ... Ponteiro bokst de bal weg.

5e minuut.
Kipper onderschept slim de pass. Tempels rent richting de bal. Tempels geeft een lange en hoge pass. Kipper rent richting de bal. Kipper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kipper verovert de bal door een tackle van achteren. Kipper passt de bal zonder na te denken. Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell draait met de bal, schiet en ... Gelosini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pinon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyk probeert naar een medespeler te passen. Kipper is nu in balbezit. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ruszczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Staples met de inworp. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Campbell rent richting de bal. Campbell draait met de bal, schiet en ... Gelosini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 67%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 33%.
Widzew Masters - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 0:1

46e minuut.
Swinehart komt het veld opgelopen. Nelson komt het veld opgelopen. Quirós komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pinon speelt de bal door. Murarczyk is nu in balbezit. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell draait met de bal, schiet en ... Gelosini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson passt de bal met de wreef. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 0:2

88e minuut.
Zentkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staples verovert de bal door een tackle van achteren. Staples geeft een hoge lob. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 54%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 46%.
Widzew Masters - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 0:2