Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz HimNae
choinka1 Tactiek Piramidon
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 35
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


11e minuut.
De Liguori probeert naar een medespeler te passen. Paraschivu rent richting de bal. Mascheroni is nu in balbezit. Mascheroni haalt uit met een fantastische trap. Rajtar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ayman probeert naar een medespeler te passen. Dośpiał is nu in balbezit. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał onderschept slim de pass. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Ayman verovert de bal door een tackle van achteren. Ayman speelt de bal door. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rabenda met een harde bal richting middenveld. Mascheroni kopt de bal weg. Daar is Łapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - HimNae 0:1

38e minuut.
Mândreanu is nu in balbezit. Mascheroni onderschept slim de pass. Mascheroni probeert naar een medespeler te passen. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dwójak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sinowatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinowatz passt de bal met de wreef. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 53%, HimNae 47%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - HimNae 0:1

46e minuut.
Jokiniemi komt het veld opgelopen. Budalica komt het veld opgelopen. Cisowski komt het veld opgelopen. Torrealba komt het veld opgelopen. Tatar komt het veld opgelopen. Aleluia komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dwójak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mândreanu de bal. Mascheroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mascheroni de bal. Mascheroni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Sinowatz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mascheroni de bal onder controle te krijgen. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel. Aleluia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Türkata met de inworp. Jokiniemi rent richting de bal. Jokiniemi geeft de bal voor. Dośpiał maakt een snoekduik en kopt de bal. Tatar bokst de bal weg.

69e minuut.
Kłapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłapacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoffman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türkata geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Doeltrap. Aleluia trapt de bal weg van het doel. Jokiniemi kopt de bal weg. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cisowski geeft een hoge lob. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski maakt een afschuwelijke overtreding. Siarzewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 51%, HimNae 49%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - HimNae 0:1