Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:30
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Barcelona Gdańsk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1387
Barcelona Gdańsk KS Mrozy
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 32
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Piekański rent richting de bal. Sarbiewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piekański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fułat neemt zijn aanloop. Łach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Gdańsk - KS Mrozy 0:1

6e minuut.
Wierusz passt de bal in één keer door. Zaremba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robakiewicz. Robakiewicz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Zaremba probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz heeft problemen om de bal te vangen. Robakiewicz is nu in balbezit. Prokopowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Robakiewicz onderschept slim de pass. Wierusz rent richting de bal. Robakiewicz onderschept slim de pass. Tylak is nu in balbezit. Tylak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stafik geeft een hoge lob. Daar is Sarbiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekański rent richting de bal. Piekański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Gdańsk - KS Mrozy 0:2

22e minuut.
Wierusz rent richting de bal. Tylak onderschept slim de pass. Tylak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dobrzański de bal onder controle te krijgen. Łach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Gdańsk - KS Mrozy 0:3

41e minuut.
Tylak rent richting de bal. Wierusz verovert de bal door een tackle van achteren. Tylak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tylak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Gdańsk 73%, KS Mrozy 27%.
Barcelona Gdańsk - KS Mrozy 0:3

55e minuut.
Tylak is nu in balbezit. Wierusz is nu in balbezit. Tylak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wierusz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wierusz kan niet meer verder spelen. Orliński komt het veld opgelopen.

86e minuut.
García de Antona speelt de bal door. Tylak is nu in balbezit. Orliński rent richting de bal. Tylak verovert de bal door een tackle van achteren. Tylak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Łach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Gdańsk 70%, KS Mrozy 30%.
Barcelona Gdańsk - KS Mrozy 0:3