Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLaFLU DC FC Lokomotiv Raduń Wałcz
bg Tactiek 845
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 48.2
matig Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Bronner geeft een lange en hoge pass. Daar is Kamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowacki onderschept slim de pass. Nowacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 1:0

38e minuut.
Novarese geeft een lange en hoge pass. Tuesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckling verovert de bal door een tackle van achteren. Torrealba geeft een lange en hoge pass. Korczewski springt en kopt de bal. Escalona bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 52%, FC Lokomotiv Raduń Wałcz 48%.
FLaFLU DC - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 1:0

50e minuut.
Fattore rent richting de bal. Fattore geeft een lange en hoge pass. Jokiniemi heeft problemen om de bal te vangen. Fattore kopt de bal weg. Kieszczyński probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 2:0

59e minuut.
Klungelig pakt Korczewski de bal. Korczewski met een sublieme pass. Nikolinakos heeft problemen om de bal te vangen. Korczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Escalona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Inworp. Novarese met de inworp. Moschetti rent richting de bal. Štrok verovert de bal door een tackle van achteren. Štrok geeft een hoge lob. Escalona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 46%, FC Lokomotiv Raduń Wałcz 54%.
FLaFLU DC - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 2:0