Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Young Turks Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1202
Young Turks YY_Deniz FK
433 Tactiek Defans&atack
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 31.8
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Kovancılar is nu in balbezit. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyitonbaşı maakt een afschuwelijke overtreding. Gustavinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Markov wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Burton rent richting de bal. Burton met een sublieme pass. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski geeft de bal voor. Kloskowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Markov speelt de bal door. Daar is Morais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. Mucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - YY_Deniz FK 1:0

32e minuut.
Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Gustavinho rent richting de bal. Morais verovert de bal door een tackle van achteren. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton draait met de bal, schiet en ... Mucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - YY_Deniz FK 2:0

41e minuut.
Kloskowski rent richting de bal. Morais onderschept slim de pass. Morais speelt de bal door. Hackl rent richting de bal. Hackl schiet op doel. Tuñas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Turks 31%, YY_Deniz FK 69%.
Young Turks - YY_Deniz FK 2:0

55e minuut.
Arkın met een sublieme pass. Kovancılar rent richting de bal. Markov verovert de bal door een tackle van achteren. Markov geeft de bal voor. Gustavinho springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Markov probeert naar een medespeler te passen. Volkansoy heeft problemen om de bal te vangen. Labak probeert naar een medespeler te passen. Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho draait met de bal, schiet en ... Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Burton de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Labak met een sublieme pass. Markov rent richting de bal. Markov speelt de bal door. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - YY_Deniz FK 3:0

71e minuut.
Daar is Morais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morais probeert naar een medespeler te passen. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - YY_Deniz FK 4:0

73e minuut.
Ayrancı rent richting de bal. Markov rent richting de bal. Ayrancı verovert de bal door een tackle van achteren. Hackl geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - YY_Deniz FK 4:1

74e minuut.
Daar is Kloskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli verovert de bal door een tackle van achteren. Markov begaat een overtreding. Markov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Labak probeert naar een medespeler te passen. Markov probeert naar een medespeler te passen. Burton rent richting de bal. Burton haalt uit met een fantastische trap. Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - YY_Deniz FK 5:1

82e minuut.
Labak rent richting de bal. Labak geeft een hoge lob. Kovancılar heeft problemen om de bal te vangen. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski geeft een hoge lob. Kloskowski kopt de bal weg. Burton rent richting de bal. Burton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Turks 29%, YY_Deniz FK 71%.
Young Turks - YY_Deniz FK 5:1