Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kainuun Hevoset Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2008
Kainuun Hevoset Tuonpuoleiset
Keskeltä Tactiek Testaamista
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 34.8
average Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


11e minuut.
Dragić onderschept slim de pass. Dragić passt de bal in één keer door. Danić speelt de bal door. Henty is nu in balbezit. Henty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 0:1

16e minuut.
Boragno speelt de bal door. Daar is Haltsonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henty is nu in balbezit. Henty schiet op doel. Metsäkumpu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 0:2

19e minuut.
Seebach is nu in balbezit. Seebach geeft een hoge lob. Danić probeert naar een medespeler te passen. Henty bereikt de bal nog maar net als eerste. Henty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Dragić de bal. Pesälä rent richting de bal. Dragić begaat een overtreding. Pesälä raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Vihersalo rent richting de bal. Vihersalo speelt de bal door. Reunamaa rent richting de bal. Pesälä verovert de bal door een tackle van achteren. Pesälä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Salopelto probeert naar een medespeler te passen. Buzea rent richting de bal. Buzea passt de bal zonder na te denken. Daar is Boragno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boragno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 0:3

29e minuut.
Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Buzea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Louhi de bal. Henty is nu in balbezit. Henty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Danić speelt de bal door. Seebach is nu in balbezit. Seebach speelt de bal door. Henty is nu in balbezit. Henty haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Paloaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloaho passt de bal met de wreef. Henty bereikt de bal nog maar net als eerste. Henty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 64%, Tuonpuoleiset 36%.
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 0:4

50e minuut.
Seebach passt de bal in één keer door. Boragno is nu in balbezit. Salopelto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salopelto krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Brusila rent richting de bal. Brusila geeft de bal voor. Seebach kopt de bal weg. Boragno rent richting de bal. Boragno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Seebach speelt de bal door. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Marjamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Dragić rent richting de bal. Marjamäki onderschept slim de pass. Marjamäki draait met de bal, schiet en ... Viherketo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Seebach geeft een hoge lob. Paloaho kopt de bal weg. Henty is nu in balbezit. Henty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Puurtinen kan de bal niet met de borst controleren. Danić rent richting de bal. Danić passt de bal in één keer door. Henty is nu in balbezit. Henty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 62%, Tuonpuoleiset 38%.
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 0:4