Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Neşet Ertaş SK Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1870
Neşet Ertaş SK Hodri Meydann
zorlu 3 Tactiek 1V1
52% Balbezit 48%
9% Spel op eigen helft 91%
60 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 27.5
wonderbaarlijk Schieten zwak
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Rondeau speelt de bal door. Pazgřivec rent richting de bal. Klungelig pakt Pazgřivec de bal. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 1:0

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondeau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hocalar rent richting de bal. Hocalar schiet op doel. Fırtına werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Inworp. Ketels met een snelle inworp. Zillman met een sublieme pass. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar draait met de bal, schiet en ... Fırtına verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 2:0

5e minuut.
Rondeau passt de bal zonder na te denken. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki passt de bal met de wreef. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Fırtına verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zillman is nu in balbezit. Zillman schiet op doel. Fırtına probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ketels rent richting de bal. Ketels geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hocalar is nu in balbezit. Hocalar probeert naar een medespeler te passen. Zillman rent richting de bal. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Fırtına maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 3:0

7e minuut.
Peynircioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Türkay met een sublieme pass. Inworp. Zillman met de inworp. Makowiecki met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Hocalar heeft problemen om de bal te vangen. Hocalar probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Fırtına werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 4:0

10e minuut.
Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar rent richting de bal. Hocalar speelt de bal door. Pazgřivec heeft problemen om de bal te vangen. Pazgřivec schiet op doel. Fırtına probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pazgřivec onderschept slim de pass. Pazgřivec passt de bal zonder na te denken. Daar is Zillman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zillman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar passt de bal met de wreef. Zillman heeft problemen om de bal te vangen. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Fırtına werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 5:0

13e minuut.
Rondeau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar passt de bal zonder na te denken. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ergin heeft problemen om de bal te vangen. Adıgözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgözəlov geeft een lange en hoge pass. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 6:0

17e minuut.
Hocalar passt de bal zonder na te denken. Sesveren rent richting de bal. Sesveren passt de bal in één keer door. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel. Fırtına probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zillman rent richting de bal. Zillman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 7:0

19e minuut.
Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Türkinan de bal. Ketels probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Fırtına bokst de bal weg. Zillman is nu in balbezit. Zillman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 8:0

21e minuut.
Ergin passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ketels neemt de hoekschop. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 9:0

23e minuut.
Rondeau met een snelle inworp. Hocalar speelt de bal door. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 10:0

24e minuut.
Klungelig pakt Türkinan de bal. Zillman verovert de bal door een tackle van achteren. Zillman passt de bal zonder na te denken. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 11:0

25e minuut.
Yüce geeft een hoge lob. Makowiecki speelt de bal door. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec schiet op doel. Fırtına werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 12:0

28e minuut.
Birsöz geeft een lange en hoge pass. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pazgřivec de bal. Pazgřivec schiet op doel. Fırtına probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hocalar rent richting de bal. Hocalar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 13:0

30e minuut.
Çuhadar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondeau met een snelle inworp. Hocalar rent richting de bal. Hocalar schiet op doel. Fırtına kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zillman de bal. Zillman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 14:0

31e minuut.
Peynircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman verovert de bal door een tackle van achteren. Zillman probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rondeau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar geeft een lange en hoge pass. Pazgřivec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 15:0

35e minuut.
Inworp. Rondeau met een snelle inworp. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 16:0

37e minuut.
Zillman speelt de bal door. Klungelig pakt Sümer de bal. Sümer probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Fırtına kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Sümer passt de bal met de wreef. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu speelt de bal door. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Makowiecki probeert de bal met de borst te controleren. Makowiecki speelt de bal door. Zillman rent richting de bal. Zillman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 17:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peçenek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Hocalar is nu in balbezit. Hocalar passt de bal zonder na te denken. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hocalar rent richting de bal. Hocalar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neşet Ertaş SK 5%, Hodri Meydann 95%.
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 18:0

46e minuut.
Fırtına met een harde bal richting middenveld. Inworp. Peçenek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zillman geeft een lange en hoge pass. Pazgřivec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 19:0

47e minuut.
Türkay probeert naar een medespeler te passen. Kandıralı is nu in balbezit. Kandıralı passt de bal in één keer door. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Pazgřivec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 20:0

48e minuut.
Klungelig pakt Türkay de bal. Zillman is nu in balbezit. Zillman met een sublieme pass. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel. Fırtına probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kandıralı met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peçenek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 21:0

51e minuut.
Türkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkay passt de bal met de wreef. Inworp. Zillman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makowiecki speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Peçenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peçenek passt de bal met de wreef. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Fırtına probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 22:0

55e minuut.
Makowiecki met een sublieme pass. Peçenek heeft problemen om de bal te vangen. Peçenek met een sublieme pass. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 23:0

57e minuut.
Hocalar is nu in balbezit. Hocalar geeft de bal voor. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 24:0

62e minuut.
Rondeau heeft problemen om de bal te vangen. Rondeau geeft de bal voor. Klungelig pakt Zillman de bal. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Fırtına maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 25:0

64e minuut.
Teodosiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peçenek rent richting de bal. Peçenek passt de bal met de wreef. Daar is Hocalar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hocalar haalt uit met een fantastische trap. Fırtına probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zillman is nu in balbezit. Zillman geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Hocalar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Fırtına probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 26:0

69e minuut.
Kandıralı passt de bal in één keer door. Rondeau met een sublieme pass. Klungelig pakt Pazgřivec de bal. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Fırtına maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 27:0

73e minuut.
Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hocalar de bal. Hocalar haalt uit met een fantastische trap. Fırtına werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 28:0

74e minuut.
Rondeau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hocalar rent richting de bal. Hocalar speelt de bal door. Peçenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peçenek geeft de bal voor. Fırtına verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman geeft een hoge lob. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Fırtına maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondeau met een snelle inworp. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar passt de bal zonder na te denken. Pazgřivec is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 29:0

81e minuut.
Türkinan rent richting de bal. Türkinan passt de bal zonder na te denken. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Fırtına probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 30:0

83e minuut.
Zillman rent richting de bal. Zillman passt de bal zonder na te denken. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar haalt uit met een fantastische trap. Fırtına probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 31:0

88e minuut.
Peçenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peçenek passt de bal zonder na te denken. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 32:0

88e minuut.
Klungelig pakt Türkay de bal. Zillman speelt de bal door. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 33:0

90e minuut.
Daar is Zillman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Pazgřivec probeert de bal aan de voet te houden. Makowiecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Peynircioğlu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peçenek met de inworp. Zillman rent richting de bal. Zillman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Peçenek met een snelle inworp. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman geeft een hoge lob. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar draait met de bal, schiet en ... Fırtına bokst de bal weg. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 34:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neşet Ertaş SK 13%, Hodri Meydann 87%.
Neşet Ertaş SK - Hodri Meydann 34:0