Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.21
  • Stadion: Bombitas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1679
Bombitas manaos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Vivendi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wellington rent richting de bal. Wellington schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Grondona onderschept slim de pass. Wellington rent richting de bal. Silberstein verovert de bal door een tackle van achteren. Grondona onderschept slim de pass. Grondona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Wellington onderschept slim de pass. Klungelig pakt Wellington de bal. Wellington draait met de bal, schiet en ... Di Giusti probeert de bal aan de voet te houden. Benedetich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - manaos 0:1

28e minuut.
Pistoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo verovert de bal door een tackle van achteren. Nobilo passt de bal met de wreef. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Nobilo passt de bal zonder na te denken. Sbrocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbrocco passt de bal in één keer door. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombitas 55%, manaos 45%.
Bombitas - manaos 0:1

63e minuut.
Lucesole speelt de bal door. Lúpica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marquardt. Marquardt krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Comizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondona is nu in balbezit. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - manaos 0:2

71e minuut.
Noble kopt de bal weg. Lucesole rent richting de bal. Lucesole met een sublieme pass. Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Wellington draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Sbrocco de bal. Wellington is nu in balbezit. Wellington passt de bal in één keer door. Grondona bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Benedetich niet meer kan verder spelen. Meltz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli rent richting de bal. Spinelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pistoya is nu in balbezit. Pistoya met een sublieme pass. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondona bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nobilo verovert de bal door een tackle van achteren. Boratyn verovert de bal door een tackle van achteren. Boratyn speelt de bal door. Wellington is nu in balbezit. Wellington haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombitas 70%, manaos 30%.
Bombitas - manaos 0:2