Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Videal TalleresFC
mid funcional Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten matig
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Bestelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic onderschept slim de pass. Budalic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Popov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic onderschept slim de pass. Budalic geeft een lange en hoge pass. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Grazziano bokst de bal weg.

11e minuut.
Popov probeert naar een medespeler te passen. Coszach bereikt de bal nog maar net als eerste. Coszach met een sublieme pass. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - TalleresFC 1:0

17e minuut.
Coszach geeft een lange en hoge pass. Compagnucci verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Popov zal de hoekschop nemen. Gheorghiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gheorghiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popov rent richting de bal. Dreizik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dreizik krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Arano is nu in balbezit. Budalic onderschept slim de pass. Budalic speelt de bal door. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Compagnucci geeft een lange en hoge pass. Nowiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Compagnucci de bal. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Grazziano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videal 25%, TalleresFC 75%.
Sportivo Videal - TalleresFC 1:0

46e minuut.
Rubens komt het veld opgelopen. Siniani komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Popov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bracito. Popov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nowiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siniani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Budalic rent richting de bal. Budalic speelt de bal door. Coszach rent richting de bal. Coszach haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Siniani de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic met een sublieme pass. Klungelig pakt Siniani de bal. Siniani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Inworp. Urruti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Popov onderschept slim de pass. Popov speelt de bal door. Siniani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniani schiet op doel. Grazziano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - TalleresFC 2:0

73e minuut.
Roos met een snelle inworp. Nowiński rent richting de bal. Nowiński speelt de bal door. Siniani is nu in balbezit. Siniani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - TalleresFC 3:0

81e minuut.
Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic verovert de bal door een tackle van achteren. Budalic probeert naar een medespeler te passen. Siniani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gasparetti kopt de bal weg. Budalic rent richting de bal. Budalic met een sublieme pass. Siniani is nu in balbezit. Siniani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - TalleresFC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videal 27%, TalleresFC 73%.
Sportivo Videal - TalleresFC 4:0