Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelos FC Maquina Atem
Nueva Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Guillén rent richting de bal. Guillén draait met de bal, schiet en ... Osorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

10e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez met een sublieme pass. Cruz met een sublieme pass. Toxqui rent richting de bal. Toxqui draait met de bal, schiet en ... Cruzalta bokst de bal weg.

17e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Cruz passt de bal met de wreef. Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Naelson rent richting de bal. Ordiales probeert naar een medespeler te passen. Toxqui rent richting de bal. Toxqui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Maquina Atem 1:0

29e minuut.
Casillas heeft problemen om de bal te vangen. Osorno probeert naar een medespeler te passen. Heredia kopt de bal weg. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Osorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een hoge lob. Toxqui rent richting de bal. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Maquina Atem 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelos FC 44%, Maquina Atem 56%.
Pelos FC - Maquina Atem 2:0

58e minuut.
Martínez speelt de bal door. Cruz geeft een hoge lob. Glaría controleert de bal met de borst. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heredia. Agüero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Agüero kan niet meer verder spelen. Sosa komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bautista de bal. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz speelt de bal door. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Villarroel passt de bal in één keer door. Jáuregui is nu in balbezit. Toxqui heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bautista heeft problemen om de bal te vangen. Cruzalta bokst de bal weg.

81e minuut.
Villarroel onderschept slim de pass. Villarroel controleert de bal met de borst. Villarroel met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Osorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sosa kopt de bal weg. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui rent richting de bal. Toxqui schiet op doel. Glaría probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelos FC 42%, Maquina Atem 58%.
Pelos FC - Maquina Atem 2:0