Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orizaba F.C. Estrellas Valientes
451 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Valencia passt de bal zonder na te denken. Muñoz is nu in balbezit. Garay met een sublieme pass. Degollado is nu in balbezit. Degollado draait met de bal, schiet en ... Landín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Degollado heeft problemen om de bal te vangen. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés met een sublieme pass. Pantoja rent richting de bal. Pantoja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dávila probeert naar een medespeler te passen. Morelos probeert de bal aan de voet te houden. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja draait met de bal, schiet en ... Balderas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orizaba F.C. - Estrellas Valientes 0:1

29e minuut.
De la Peña geeft de bal voor. Morelos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cuesta de bal onder controle te krijgen. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja draait met de bal, schiet en ... Balderas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Elokan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degollado is nu in balbezit. Degollado draait met de bal, schiet en ... Landín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orizaba F.C. 42%, Estrellas Valientes 58%.
Orizaba F.C. - Estrellas Valientes 0:1

46e minuut.
Degollado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Terrés probeert naar een medespeler te passen. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona begaat een overtreding. Corona krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan geeft de bal voor. Cuesta rent richting de bal. Pantoja onderschept slim de pass. Pantoja schiet op doel. Balderas bokst de bal weg.

86e minuut.
Valencia passt de bal in één keer door. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal met de wreef. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. Landín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín onderschept slim de pass. Manjarín speelt de bal door. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Terrés geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morelos met een snelle inworp. Manjarín rent richting de bal. Manjarín geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orizaba F.C. 46%, Estrellas Valientes 54%.
Orizaba F.C. - Estrellas Valientes 0:1