Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unidos Azul Centellas FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft een hoge lob. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Gaytan rent richting de bal. Gaytan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Higareda passt de bal zonder na te denken. Zambrano rent richting de bal. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano schiet op doel. De bal raakt de paal. Bernal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Elizondo de bal. Elizondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unidos Azul - Centellas FC 1:0

20e minuut.
Varona verovert de bal door een tackle van achteren. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna met een sublieme pass. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Angulo met een sublieme pass. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna passt de bal met de wreef. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ballesteros kan de bal niet met de borst controleren. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Unidos Azul - Centellas FC 1:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noriega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaytan is nu in balbezit. Gaytan draait met de bal, schiet en ... Santillana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unidos Azul - Centellas FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unidos Azul 45%, Centellas FC 55%.
FC Unidos Azul - Centellas FC 2:1

48e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Ballesteros rent richting de bal. Escobar is nu in balbezit. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Higareda geeft een lange en hoge pass. Ballesteros kopt de bal weg. Klungelig pakt Escobar de bal. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Unidos Azul - Centellas FC 2:2

53e minuut.
Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Guerrero controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cabrera zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Santillana probeert wanhopig de bal te grijpen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unidos Azul - Centellas FC 3:2

77e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Inworp. Zamora met de inworp. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Noriega passt de bal met de wreef. Varona bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reyes. Reyes krijgt een gele kaart. Varona wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Varona kan niet meer verder spelen. Montes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unidos Azul 58%, Centellas FC 42%.
FC Unidos Azul - Centellas FC 3:2