Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADOAL Realcoholicos
Normal Tactiek 433
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cabello geeft een hoge lob. Montano kopt de bal weg. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Vela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MADOAL - Realcoholicos 0:1

10e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robles krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cabuto geeft een hoge lob. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz met een sublieme pass. Elokan probeert de bal aan de voet te houden. Elokan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Elokan haalt uit met een fantastische trap. Correa probeert de bal aan de voet te houden. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Elokan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Herrera geeft een lange en hoge pass. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MADOAL - Realcoholicos 1:1

35e minuut.
Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dávila. Dávila krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dávila. Dávila krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Negrete geeft een lange en hoge pass. Elokan speelt de bal door. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Ferreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADOAL 35%, Realcoholicos 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MADOAL - Realcoholicos 1:1

57e minuut.
Ríos geeft de bal voor. Inworp. Robles met de inworp. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Avilán geeft een hoge lob. Inworp. Herrera met de inworp. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Ruiz rent richting de bal. Ruiz passt de bal zonder na te denken. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADOAL 47%, Realcoholicos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MADOAL - Realcoholicos 1:1