Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Star FC Quesadillas Locos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


20e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala onderschept slim de pass. Ayala passt de bal zonder na te denken. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Paal! Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rubirosa met een sublieme pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Montenegro zijn tegenspeler op de grond. Montenegro krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Aceval is nu in balbezit. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mojarro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mojarro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Vela onderschept slim de pass. Vela geeft de bal voor. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan onderschept slim de pass. Elokan draait met de bal, schiet en ... Gallaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Quesadillas Locos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Star FC 52%, Quesadillas Locos 48%.
New Star FC - Quesadillas Locos 1:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Salgado de bal onder controle te krijgen. Barragán is nu in balbezit. Hurtado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barragán raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Barragán neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Quesadillas Locos 2:0

72e minuut.
La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre geeft de bal voor. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Quesadillas Locos 2:1

82e minuut.
Guardado is nu in balbezit. Guardado geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Barragán de bal onder controle te krijgen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda passt de bal in één keer door. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Rubirosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubirosa geeft een lange en hoge pass. Hidalgo kopt de bal weg. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Martell met een snelle inworp. Máñez geeft een lange en hoge pass. Hurtado probeert de bal met de borst te controleren. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Star FC 43%, Quesadillas Locos 57%.
New Star FC - Quesadillas Locos 2:1