Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Combate Medieval New Star FC
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 20
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Daar is Casillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft een hoge lob. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - New Star FC 1:0

20e minuut.
Bolaños rent richting de bal. Salcido is nu in balbezit. Rodríguez met een sublieme pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Casillas onderschept slim de pass. Casillas met een sublieme pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ... Negrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Combate Medieval - New Star FC 1:1

29e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Klungelig pakt Salcido de bal. Garay probeert naar een medespeler te passen. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - New Star FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Combate Medieval 68%, New Star FC 32%.
Combate Medieval - New Star FC 1:2

48e minuut.
Rubirosa kopt de bal weg. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez met een sublieme pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... Negrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Martell speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez speelt de bal door. Salcido is nu in balbezit. Salcido draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños geeft een lange en hoge pass. Daar is Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pineda met een sublieme pass. Casillas rent richting de bal. Garay is nu in balbezit. Casillas verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas haalt uit met een fantastische trap. Negrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Hierro is nu in balbezit. Hierro geeft een hoge lob. Elokan is nu in balbezit. Elokan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - New Star FC 1:3

86e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés geeft een hoge lob. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Negrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Elokan rent richting de bal. Paal! Elokan is nu in balbezit. Elokan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - New Star FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Combate Medieval 57%, New Star FC 43%.
Combate Medieval - New Star FC 1:4