Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legend Goats FC Real América FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Rico passt de bal zonder na te denken. Bustos heeft problemen om de bal te vangen. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cardozo passt de bal met de wreef. Rueda rent richting de bal. Rueda passt de bal in één keer door. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bolaños passt de bal zonder na te denken. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda passt de bal met de wreef. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Andrade trapt de bal weg van het doel. Garrido rent richting de bal. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Varona rent richting de bal. Varona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico is nu in balbezit. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Camarena met een harde bal richting middenveld. Ortíz kopt de bal weg. Rico rent richting de bal. Varona onderschept slim de pass. Varona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - Real América FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Goats FC 45%, Real América FC 55%.
Legend Goats FC - Real América FC 1:0

50e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas onderschept slim de pass. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legend Goats FC - Real América FC 1:1

60e minuut.
Ortíz rent richting de bal. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Bolaños rent richting de bal. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - Real América FC 1:2

67e minuut.
Daar is Ortíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo is nu in balbezit. Barra begaat een overtreding. Barra krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pinto passt de bal in één keer door. Varona is nu in balbezit. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona onderschept slim de pass. Varona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legend Goats FC - Real América FC 2:2

84e minuut.
Andrade met een harde bal richting middenveld. Pinto kopt de bal weg. Guerrero probeert de bal aan de voet te houden. Varona is nu in balbezit. Varona draait met de bal, schiet en ... Huitrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ortíz met een sublieme pass. Daar is Camarena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varona bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - Real América FC 3:2

86e minuut.
Navarrete geeft een hoge lob. Varona is nu in balbezit. Carrasco is nu in balbezit. Varona verovert de bal door een tackle van achteren. Varona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - Real América FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Goats FC 45%, Real América FC 55%.
Legend Goats FC - Real América FC 4:2