Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Leszno_Team Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1520
Mati Leszno_Team Wildeckie Armaty
Treningowa Tactiek 532 ro2
46% Balbezit 54%
91% Spel op eigen helft 9%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 29.4
solid Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Miller speelt de bal door. Opazo is nu in balbezit. Opazo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saraceno de bal. Saraceno schiet op doel. Bursuc bokst de bal weg. Baltariu heeft problemen om de bal te vangen. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bursuc speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olak met de inworp. Opazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Opazo passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Răileanu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opazo rent richting de bal. Opazo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Opazo heeft problemen om de bal te vangen. Opazo passt de bal in één keer door. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu haalt uit met een fantastische trap. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:1

16e minuut.
Bursuc geeft de bal voor. Olak speelt de bal door. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:2

18e minuut.
Opazo passt de bal in één keer door. Viaene bereikt de bal nog maar net als eerste. Viaene probeert naar een medespeler te passen. Baltariu rent richting de bal. Baltariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Stark is nu in balbezit. Stark passt de bal met de wreef. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu draait met de bal, schiet en ... Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Stark is nu in balbezit. Mattheij onderschept slim de pass. Mattheij schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Starogardzki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viaene met de inworp. Opazo is nu in balbezit. Opazo passt de bal met de wreef. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Opazo speelt de bal door. Ruciński rent richting de bal. Ruciński probeert naar een medespeler te passen. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Opazo passt de bal zonder na te denken. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu schiet op doel. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Saraceno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:3

37e minuut.
Inworp. Viaene met de inworp. Opazo speelt de bal door. Klungelig pakt Baltariu de bal. Baltariu geeft een lange en hoge pass. Bursuc bokst de bal weg. Bursuc speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viaene met de inworp. Opazo probeert naar een medespeler te passen. Bursuc bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viaene geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu schiet op doel. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:4

39e minuut.
Răileanu passt de bal in één keer door. Calero Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero Suárez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baltariu de bal. Baltariu haalt uit met een fantastische trap. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saraceno heeft problemen om de bal te vangen. Saraceno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:5

45e minuut.
Olak met de inworp. Opazo met een sublieme pass. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu draait met de bal, schiet en ... Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 88%, Wildeckie Armaty 12%.
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:6

55e minuut.
Opazo rent richting de bal. Opazo passt de bal in één keer door. Olak geeft een hoge lob. Saraceno springt en kopt de bal. Baltariu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:7

58e minuut.
Viaene met een snelle inworp. Opazo rent richting de bal. Opazo probeert naar een medespeler te passen. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:8

61e minuut.
Olak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opazo speelt de bal door. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno met een sublieme pass. Olak is nu in balbezit. Olak geeft de bal voor. Saraceno springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Răileanu geeft een hoge lob. Opazo rent richting de bal. Opazo speelt de bal door. Baltariu rent richting de bal. Baltariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:9

66e minuut.
Olak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu rent richting de bal. Saraceno verovert de bal door een tackle van achteren. Saraceno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Stark rent richting de bal. Stark met een sublieme pass. Miller met een sublieme pass. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Olak met de inworp. Opazo is nu in balbezit. Opazo geeft een hoge lob. Saraceno krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:10

76e minuut.
Opazo is nu in balbezit. Opazo met een sublieme pass. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu schiet op doel. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:11

79e minuut.
Stark rent richting de bal. Stark geeft een hoge lob. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Olak met de inworp. Opazo heeft problemen om de bal te vangen. Opazo met een sublieme pass. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno schiet op doel. Bursuc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 94%, Wildeckie Armaty 6%.
Mati Leszno_Team - Wildeckie Armaty 0:11