Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:24
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: Espenmoss
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36382
FC Ruppen CHROBRY_1946
FCSG-3Fach Sturm Tactiek OFF-TOT
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
62.5 gemiddelde waardering 60.9
outstanding Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
bin Ashaari is nu in balbezit. bin Ashaari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duraku met een snelle inworp. Gnägi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lauterburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauterburg speelt de bal door. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. Salm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - CHROBRY_1946 0:1

11e minuut.
Medeiros rent richting de bal. Medeiros passt de bal zonder na te denken. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Modzelewski speelt de bal door. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten passt de bal met de wreef. Medeiros is nu in balbezit. Medeiros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Drescher onderschept slim de pass. Drescher passt de bal zonder na te denken. bin Ashaari verovert de bal door een tackle van achteren. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel. Diğmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gołoś is nu in balbezit. Gołoś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pavlovic de bal. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Medeiros heeft problemen om de bal te vangen. Winzenried is nu in balbezit. Medeiros verovert de bal door een tackle van achteren. Medeiros geeft een lange en hoge pass. Von Siebenthal krijgt zijn hoofd ertegen. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten schiet op doel. Salm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - CHROBRY_1946 0:2

32e minuut.
Pijoan geeft een hoge lob. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś met een sublieme pass. Volmerson rent richting de bal. Volmerson haalt uit met een fantastische trap. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wernli komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Von Gunten rent richting de bal. Spielmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Spielmann geeft de bal voor. Roy rent richting de bal. Roy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Winzenried bereikt de bal nog maar net als eerste. Winzenried geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medeiros met een snelle inworp. Laportosa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Wernli de bal. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski speelt de bal door. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher geeft de bal voor. Jaberg kopt de bal weg. Volmerson is nu in balbezit. Volmerson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medeiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medeiros passt de bal in één keer door. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 50%, CHROBRY_1946 50%.
FC Ruppen - CHROBRY_1946 0:2

46e minuut.
Bürgi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Spielmann onderschept slim de pass. Spielmann geeft een hoge lob. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Volmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmerson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - CHROBRY_1946 1:2

55e minuut.
Lauterburg kopt de bal weg. Duraku is nu in balbezit. Duraku passt de bal met de wreef. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Winzenried rent richting de bal. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Volmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmerson draait met de bal, schiet en ... Diğmat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ruppen - CHROBRY_1946 2:2

60e minuut.
Dagerlund komt het veld opgelopen. Beckham komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Drescher onderschept slim de pass. Drescher geeft een hoge lob. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - CHROBRY_1946 3:2

68e minuut.
Spielmann geeft de bal voor. Volmerson is nu in balbezit. Daar is Volmerson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volmerson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - CHROBRY_1946 4:2

71e minuut.
bin Ashaari met een sublieme pass. Lauterburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauterburg speelt de bal door. Roy rent richting de bal. Roy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Viletta komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Viletta rent richting de bal. Viletta probeert naar een medespeler te passen. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ... Diğmat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - CHROBRY_1946 5:2

78e minuut.
Mitreski probeert naar een medespeler te passen. Medeiros probeert naar een medespeler te passen. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. Salm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - CHROBRY_1946 5:3

82e minuut.
Gołoś met een sublieme pass. Volmerson rent richting de bal. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - CHROBRY_1946 6:3

84e minuut.
Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viletta de bal. Pavlovic geeft een hoge lob. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund haalt uit met een fantastische trap. Diğmat bokst de bal weg.

86e minuut.
Spielmann passt de bal in één keer door. Pavlovic onderschept slim de pass. Inworp. Viletta met de inworp. Gnägi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 46%, CHROBRY_1946 54%.
FC Ruppen - CHROBRY_1946 6:3