Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swansea City A.F.C LITTLE BRITIAN
442 Tactiek m
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 63.8
average Schieten incredible
good Passen excellent
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Bukowiec rent richting de bal. Payne is nu in balbezit. Payne passt de bal in één keer door. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... Ballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Inworp. Payne met de inworp. Haentjens rent richting de bal. Haentjens geeft een hoge lob. Andruszko springt en kopt de bal. Ballero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:1

8e minuut.
Doeltrap. Ballero met een harde bal richting middenveld. Lazetić kopt de bal weg. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:2

9e minuut.
Lazetić heeft problemen om de bal te vangen. Jahoda probeert naar een medespeler te passen. Lazetić probeert naar een medespeler te passen. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haentjens kan de bal niet met de borst controleren. Haentjens geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cody kopt de bal weg. Haentjens speelt de bal door. Payne probeert naar een medespeler te passen. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Churchyard is nu in balbezit. Churchyard geeft een lange en hoge pass. Daar is Andruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Ballero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:3

15e minuut.
Jahoda heeft problemen om de bal te vangen. Lazetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazetić passt de bal in één keer door. Andruszko heeft problemen om de bal te vangen. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Ballero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sola speelt de bal door. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Payne rent richting de bal. Payne speelt de bal door. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... Jaouen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ballero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Koryunyan probeert naar een medespeler te passen. Cody heeft problemen om de bal te vangen. Cody probeert naar een medespeler te passen. Bukowiec heeft problemen om de bal te vangen. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Ballero trapt de bal weg van het doel. Lazetić probeert naar een medespeler te passen. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Ballero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lazetić neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bukowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:4

24e minuut.
Quebrado geeft een hoge lob. Inworp. Payne met de inworp. Haentjens rent richting de bal. Haentjens geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ballero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Andruszko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Jaouen geeft een hoge lob. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody onderschept slim de pass. Cody geeft een hoge lob. Andruszko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ballero met een harde bal richting middenveld. Lazetić kopt de bal weg. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Ballero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Koryunyan kopt de bal weg. Lazetić is nu in balbezit. Lazetić passt de bal zonder na te denken. Andruszko rent richting de bal. Andruszko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Lazetić kan de bal niet met de borst controleren. Lazetić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Haentjens geeft de bal voor. Bukowiec kopt de bal weg. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel. Ballero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:5

31e minuut.
Payne passt de bal met de wreef. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens passt de bal met de wreef. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:6

33e minuut.
Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko geeft een hoge lob. Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens draait met de bal, schiet en ... Ballero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andruszko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ballero speelt de bal door. Churchyard rent richting de bal. Churchyard met een sublieme pass. Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:7

38e minuut.
Payne rent richting de bal. Payne passt de bal zonder na te denken. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Payne verovert de bal door een tackle van achteren. Payne passt de bal in één keer door. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sola onderschept slim de pass. Sola geeft een lange en hoge pass. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:8

44e minuut.
Koryunyan geeft een lange en hoge pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea City A.F.C 87%, LITTLE BRITIAN 13%.
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:9

46e minuut.
Bukowiec probeert naar een medespeler te passen. Andruszko is nu in balbezit. Bukowiec heeft problemen om de bal te vangen. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap. Ballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Churchyard onderschept slim de pass. Churchyard speelt de bal door. Payne probeert naar een medespeler te passen. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaouen rent richting de bal. Jaouen geeft een lange en hoge pass. Cody is nu in balbezit. Cody geeft een hoge lob. Bukowiec springt en kopt de bal. Ballero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:10

53e minuut.
Ballero probeert naar een medespeler te passen. Lazetić kopt de bal weg. Daar is Andruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko schiet op doel. Ballero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:11

55e minuut.
Koryunyan kopt de bal weg. Lazetić is nu in balbezit. Lazetić met een sublieme pass. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Ballero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Lazetić geeft de bal voor. Quebrado heeft problemen om de bal te vangen. Quebrado probeert naar een medespeler te passen. Churchyard geeft de bal voor. Bukowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ballero speelt de bal door. Lazetić heeft problemen om de bal te vangen. Lazetić geeft de bal voor. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Bukowiec kopt de bal weg. Klungelig pakt Haentjens de bal. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Churchyard rent richting de bal. Churchyard passt de bal met de wreef. Payne is nu in balbezit. Payne geeft een hoge lob. Andruszko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Churchyard passt de bal in één keer door. Martínez is nu in balbezit. Andruszko onderschept slim de pass. Andruszko schiet op doel. Ballero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:12

66e minuut.
Andruszko kopt de bal weg. Jaouen heeft problemen om de bal te vangen. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... Ballero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:13

67e minuut.
Churchyard passt de bal in één keer door. Payne is nu in balbezit. Haentjens speelt de bal door. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap. Ballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andruszko rent richting de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:14

69e minuut.
Haentjens met een sublieme pass. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne probeert naar een medespeler te passen. Andruszko rent richting de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Ballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Carree passt de bal met de wreef. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne passt de bal zonder na te denken. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lazetić kopt de bal weg. Bukowiec is nu in balbezit. Jaouen verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszko onderschept slim de pass. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ballero trapt de bal weg. Payne rent richting de bal. Payne probeert naar een medespeler te passen. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cody onderschept slim de pass. Cody passt de bal in één keer door. Haentjens speelt de bal door. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Churchyard passt de bal in één keer door. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens passt de bal zonder na te denken. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec schiet op doel. Ballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:15

82e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. Lazetić probeert naar een medespeler te passen. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... Ballero bokst de bal weg. Andruszko rent richting de bal. Andruszko schiet op doel. Ballero bokst de bal weg.

84e minuut.
Przybysz is nu in balbezit. Harrington onderschept slim de pass. Harrington geeft een lange en hoge pass. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Ballero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:16

85e minuut.
Koryunyan speelt de bal door. Payne probeert naar een medespeler te passen. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:17

90e minuut.
Lazetić geeft een lange en hoge pass. Ballero met een sublieme pass. Inworp. Lazetić met de inworp. Churchyard geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ballero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Payne neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Ballero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea City A.F.C 85%, LITTLE BRITIAN 15%.
Swansea City A.F.C - LITTLE BRITIAN 0:18