Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Kukësi Supreme FC
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 44.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Zhinipotoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beukema rent richting de bal. Beukema geeft een lange en hoge pass. Uka rent richting de bal. Uka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Beukema is nu in balbezit. Beukema geeft een lange en hoge pass. Kuqo heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Supreme FC 0:1

17e minuut.
Palokaj rent richting de bal. Zhinipotoku onderschept slim de pass. Zhinipotoku probeert naar een medespeler te passen. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Supreme FC 0:2

22e minuut.
Zhinipotoku met een sublieme pass. Klungelig pakt Eftimescu de bal. Uka rent richting de bal. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Shllaki met een harde bal richting middenveld. Rexha kopt de bal weg. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Beukema rent richting de bal. Beukema passt de bal met de wreef. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Zhinipotoku rent richting de bal. Zhinipotoku speelt de bal door. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Muslimi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Beukema neemt de hoekschop. Uka rent richting de bal. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Supreme FC 0:3

41e minuut.
Zhinipotoku probeert naar een medespeler te passen. Rexha is nu in balbezit. Rexha passt de bal in één keer door. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beukema geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eftimescu krijgt zijn hoofd ertegen. Shllaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zguro kopt de bal weg. Beukema rent richting de bal. Beukema geeft een lange en hoge pass. Paal! Eftimescu rent richting de bal. Muslimi heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beukema zal de hoekschop nemen. Shllaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eftimescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Supreme FC 0:4

45e minuut.
Muslimi rent richting de bal. Beukema verovert de bal door een tackle van achteren. Beukema speelt de bal door. Uka rent richting de bal. Uka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Supreme FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 76%, Supreme FC 24%.
AC Kukësi - Supreme FC 0:5

53e minuut.
Klino geeft een lange en hoge pass. Eftimescu kopt de bal weg. Daar is Beukema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beukema draait met de bal, schiet en ... Shllaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Supreme FC 0:6

56e minuut.
Eftimescu rent richting de bal. Muslimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema rent richting de bal. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klino geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Zguro met een harde bal richting middenveld. Demaqi kopt de bal weg. Zhinipotoku geeft een hoge lob. Shllaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Muslimi rent richting de bal. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu passt de bal met de wreef. Beukema rent richting de bal. Beukema haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Anastasov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çukani met de inworp. Ukëmema rent richting de bal. Ukëmema geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klino onderschept slim de pass. Klino geeft een lange en hoge pass. Zguro heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Supreme FC 0:7

83e minuut.
Eftimescu onderschept slim de pass. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu schiet op doel. Shllaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - Supreme FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 79%, Supreme FC 21%.
AC Kukësi - Supreme FC 0:8