Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Cibaeños Aztex CF
Normal Tactiek A
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 29
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen average


4e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinieri verovert de bal door een tackle van achteren. Rinieri passt de bal met de wreef. Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai passt de bal zonder na te denken. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Cibaeños - Aztex CF 0:1

14e minuut.
Rinieri rent richting de bal. Rinieri passt de bal met de wreef. Codrea rent richting de bal. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oliva trapt de bal weg van het doel. Mejía probeert de bal met de borst te controleren. Calderón speelt de bal door. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Curiel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón met een snelle inworp. Grzywaczewski rent richting de bal. Grzywaczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pérez geeft de bal voor. Blasco is nu in balbezit. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Grzywaczewski rent richting de bal. Mejía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzywaczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aknai kopt de bal weg. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Daar is Grzywaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal zonder na te denken. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Oliva bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rinieri geeft een hoge lob. Blasco controleert de bal met de borst. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Oliva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Cibaeños - Aztex CF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Cibaeños 69%, Aztex CF 31%.
CA Cibaeños - Aztex CF 0:2

48e minuut.
Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai probeert naar een medespeler te passen. Codrea is nu in balbezit. Codrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Cibaeños - Aztex CF 0:3

59e minuut.
Codrea passt de bal met de wreef. Rinieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Oliva probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Alcázar heeft problemen om de bal te vangen. Alcázar met een sublieme pass. Rinieri heeft problemen om de bal te vangen. Codrea is nu in balbezit. Codrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón onderschept slim de pass. Calderón speelt de bal door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Grzywaczewski is nu in balbezit. Aknai is nu in balbezit. Aknai passt de bal met de wreef. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Cibaeños 70%, Aztex CF 30%.
CA Cibaeños - Aztex CF 0:3