Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dacia Chișinău arsenal,,
Dec`2022 Tactiek barajj
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 66.8
excellent Schieten outstanding
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Klungelig pakt Piţ de bal. Bonfá verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfá passt de bal in één keer door. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dzhingozov is nu in balbezit. Dzhingozov passt de bal in één keer door. Piţ is nu in balbezit. Piţ geeft de bal voor. Nichifor maakt een snoekduik en kopt de bal. Creiderman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Piţ rent richting de bal. Piţ passt de bal in één keer door. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Creiderman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - arsenal,, 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woldseth met de inworp. Stelea speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Michniewicz met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Picão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Giorgio neemt vlug de vrije trap. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu met een sublieme pass. Rigon is nu in balbezit. Rigon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bonfá rent richting de bal. Jemioła begaat een overtreding. Bonfá is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonfá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Proto rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Şükürlü kopt de bal weg. Rigon rent richting de bal. Rigon passt de bal zonder na te denken. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Picão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mateescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mogîlda met een sublieme pass. Bonfá met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Picão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mateescu schiet op doel. Picão met een sublieme pass. Stelea kopt de bal weg. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Picão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Proto is nu in balbezit. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa haalt uit met een fantastische trap. Picão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gamargo geeft een hoge lob. Dgebuadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan onderschept slim de pass. Răducan draait met de bal, schiet en ... Creiderman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - arsenal,, 0:2

44e minuut.
Piţ speelt de bal door. Nichifor controleert de bal met de borst. Piţ is nu in balbezit. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Creiderman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Chișinău 48%, arsenal,, 52%.
FC Dacia Chișinău - arsenal,, 0:2

47e minuut.
Bonfá bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ onderschept slim de pass. Piţ geeft een hoge lob. Răducan springt en kopt de bal. Creiderman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - arsenal,, 0:3

49e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa passt de bal met de wreef. Proto is nu in balbezit. Rigon verovert de bal door een tackle van achteren. Rigon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Piţ passt de bal zonder na te denken. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła probeert naar een medespeler te passen. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Şükürlü kopt de bal weg. Bonfá heeft problemen om de bal te vangen. Bonfá passt de bal in één keer door. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu haalt uit met een fantastische trap. Picão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Jemioła met een sublieme pass. Nichifor is nu in balbezit. Giorgio begaat een overtreding. Giorgio krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Woldseth geeft een hoge lob. Rigon kopt de bal weg. Correa probeert naar een medespeler te passen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu schiet op doel. Picão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Correa controleert de bal met de borst. Gahr is nu in balbezit. Correa onderschept slim de pass. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gamargo speelt de bal door. Jemioła speelt de bal door. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor geeft een lange en hoge pass. Răducan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Chișinău - arsenal,, 0:4

79e minuut.
Jemioła speelt de bal door. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor geeft de bal voor. Răducan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu passt de bal in één keer door. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rigon de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Chișinău 58%, arsenal,, 42%.
FC Dacia Chișinău - arsenal,, 0:4