Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Team FK Černá Pole
352 Tactiek FKČP8.1
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 57
solid Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Albergo met de inworp. Tiha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covei. Covei krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mănăilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Presl rent richting de bal. Presl passt de bal zonder na te denken. Vokoun rent richting de bal. Vokoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - FK Černá Pole 0:1

13e minuut.
Fundakowski rent richting de bal. Tiha speelt de bal door. Presl is nu in balbezit. Presl haalt uit met een fantastische trap. Ertemgöz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - FK Černá Pole 0:2

19e minuut.
Štor rent richting de bal. Štor passt de bal zonder na te denken. Presl is nu in balbezit. Vokoun rent richting de bal. Vokoun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Štor rent richting de bal. Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mănăilă passt de bal met de wreef. Albergo rent richting de bal. Albergo geeft een hoge lob. Mielcarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bellion kopt de bal weg. Štor probeert de bal met de borst te controleren. Štor met een sublieme pass. Presl bereikt de bal nog maar net als eerste. Presl schiet op doel. Ertemgöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Queixada met een sublieme pass. Albergo rent richting de bal. Albergo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trzeciak de bal. Trzeciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Team 58%, FK Černá Pole 42%.
Green Team - FK Černá Pole 0:2

51e minuut.
Queixada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šalena. Queixada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Queixada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fundakowski geeft een lange en hoge pass. Covei krijgt zijn hoofd ertegen. Mielcarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Gnat speelt de bal door. Króliczyński speelt de bal door. Vokoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - FK Černá Pole 0:3

54e minuut.
Zvelebil rent richting de bal. Escalante onderschept slim de pass. Escalante speelt de bal door. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada schiet op doel. Mielcarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Vokoun kopt de bal weg. Presl rent richting de bal. Bellion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellion krijgt een gele kaart. Presl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šalena met een snel genomen vrije trap. Vokoun springt en kopt de bal. Ertemgöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bellion geeft de bal voor. Queixada is nu in balbezit. Šalena maakt een afschuwelijke overtreding. Šalena krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Vokoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellion onderschept slim de pass. Bellion passt de bal zonder na te denken. Šalena is nu in balbezit. Šalena geeft een hoge lob. Ertemgöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Presl is nu in balbezit. Presl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - FK Černá Pole 0:4

73e minuut.
Ertemgöz speelt de bal door. Tiha kopt de bal weg. Mezaroş heeft problemen om de bal te vangen. Presl bereikt de bal nog maar net als eerste. Presl schiet op doel. Ertemgöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Albergo rent richting de bal. Štor onderschept slim de pass. Štor speelt de bal door. Vokoun rent richting de bal. Vokoun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Šalena geeft een hoge lob. Vokoun kopt de bal weg. Presl bereikt de bal nog maar net als eerste. Presl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - FK Černá Pole 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Team 57%, FK Černá Pole 43%.
Green Team - FK Černá Pole 0:5