Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
montociao Navigli UTD
manu Tactiek 4v12 altissimo
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60 gemiddelde waardering 51
solide Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Canedo passt de bal zonder na te denken. Krečo rent richting de bal. Krečo draait met de bal, schiet en ... Oyuela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Łopatowicz probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Carbonini geeft een hoge lob. Inworp. Eberle met de inworp. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Navigli UTD 1:0

22e minuut.
Eberle passt de bal in één keer door. Bajer probeert naar een medespeler te passen. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Dell`Accio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Navigli UTD 2:0

22e minuut.
Baffo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ponziano komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Eberle is nu in balbezit. Eberle passt de bal zonder na te denken. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Navigli UTD 3:0

29e minuut.
Biavaschi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nędza met de inworp. Calvo rent richting de bal. Calvo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bajer passt de bal met de wreef. Parusel is nu in balbezit. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel onderschept slim de pass. Parusel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Navigli UTD 4:0

39e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Nędza is nu in balbezit. Nędza geeft de bal voor. Daar is Raguseo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raguseo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Buzdugan geeft een lange en hoge pass. Zab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parusel is nu in balbezit. Parusel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Navigli UTD 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 41%, Navigli UTD 59%.
montociao - Navigli UTD 5:0

46e minuut.
Zab is nu in balbezit. Zab geeft een lange en hoge pass. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Dell`Accio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calvo rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nędza neemt de hoekschop. Calvo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bajer is nu in balbezit. Parusel rent richting de bal. Zab is nu in balbezit. Nędza onderschept slim de pass. Nędza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calvo is nu in balbezit. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Navigli UTD 6:0

55e minuut.
Krečo probeert naar een medespeler te passen. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parusel. Parusel krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Raguseo passt de bal in één keer door. Parusel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponziano. Ponziano krijgt een gele kaart. Parusel raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carbonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo onderschept slim de pass. Raguseo haalt uit met een fantastische trap. Dell`Accio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Navigli UTD 7:0

59e minuut.
Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer passt de bal in één keer door. Parusel rent richting de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz geeft de bal voor. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo heeft problemen om de bal te vangen. Raguseo schiet op doel. Dell`Accio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Daar is Krečo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mansur. Krečo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponziano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oţelea krijgt zijn hoofd ertegen. Oyuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Parusel rent richting de bal. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel is nu in balbezit. Parusel schiet op doel. Dell`Accio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Parusel is nu in balbezit. Parusel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Navigli UTD 8:0

78e minuut.
Biavaschi geeft een hoge lob. Canedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eberle. Eberle krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Hornnes geeft een hoge lob. Krečo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Łopatowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo haalt uit met een fantastische trap. Dell`Accio bokst de bal weg. Klungelig pakt Parusel de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Navigli UTD 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 38%, Navigli UTD 62%.
montociao - Navigli UTD 9:0