Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krowiszon Niemce Legion
nowa Tactiek yyyy
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 58.5
average Schieten solid
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Vairelles is nu in balbezit. Vairelles passt de bal met de wreef. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Klinsky krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Sanz de bal. Sanz geeft een lange en hoge pass. Daar is Aldeinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinsky rent richting de bal. Klinsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Sanz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alemdar rent richting de bal. Alemdar geeft de bal voor. Łyżwiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sanz kopt de bal weg. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński geeft een lange en hoge pass. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Aldeinha de bal. Klinsky is nu in balbezit. Klinsky draait met de bal, schiet en ... Rusu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 72%, Legion 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krowiszon Niemce - Legion 0:0

63e minuut.
Maliszewski geeft een lange en hoge pass. Aldeinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Klinsky geeft de bal voor. Andrikonis onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Alemdar neemt de hoekschop. Klinsky kopt de bal weg. Andrikonis heeft problemen om de bal te vangen. Pethő rent richting de bal. Łyżwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - Legion 0:1

67e minuut.
Rusu met een harde bal richting middenveld. Sanz kopt de bal weg. Klungelig pakt Petru de bal. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rusu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Radiljević met een sublieme pass. Überraschung rent richting de bal. Ludwiczak maakt een afschuwelijke overtreding. Ludwiczak krijgt een gele kaart. Überraschung wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Überraschung kan niet meer verder spelen. Fuentes komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Petroulas kopt de bal weg. Alighieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński begaat een overtreding. Łyżwiński krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Petroulas controleert de bal met de borst. Petroulas passt de bal zonder na te denken. Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łyżwiński de bal. Łyżwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - Legion 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 68%, Legion 32%.
Krowiszon Niemce - Legion 0:2