Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOPENHAGA GB Packers
moja Tactiek CZTERYtrzyTRZY
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 63.3
goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Nejman met de inworp. Clements rent richting de bal. Clements geeft een hoge lob. Rasche maakt een snoekduik en kopt de bal. Magdziarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOPENHAGA - GB Packers 0:1

5e minuut.
Sparv is nu in balbezit. Sparv speelt de bal door. Načić rent richting de bal. Načić haalt uit met een fantastische trap. Radchenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KOPENHAGA - GB Packers 1:1

19e minuut.
Rasche is nu in balbezit. Clements rent richting de bal. Clements passt de bal zonder na te denken. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Niedźwiedzki onderschept slim de pass. Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements passt de bal in één keer door. Topka is nu in balbezit. Topka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Randa geeft een lange en hoge pass. Bądos kopt de bal weg. Daar is Marzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topka is nu in balbezit. Topka draait met de bal, schiet en ... Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOPENHAGA 53%, GB Packers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KOPENHAGA - GB Packers 1:1

46e minuut.
Pieczkowski komt het veld opgelopen. Danielewicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kijowski is nu in balbezit. Żak onderschept slim de pass. Żak passt de bal zonder na te denken. Pieczkowski rent richting de bal. Topka rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kijowski is nu in balbezit. Clements verovert de bal door een tackle van achteren. Clements passt de bal in één keer door. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Birkedal met een snelle inworp. Clements heeft problemen om de bal te vangen. Clements geeft een hoge lob. Topka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Clements is nu in balbezit. Clements probeert naar een medespeler te passen. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOPENHAGA - GB Packers 1:2

72e minuut.
Birkedal kopt de bal weg. Żak met een sublieme pass. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... Magdziarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOPENHAGA - GB Packers 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOPENHAGA 60%, GB Packers 40%.
FC KOPENHAGA - GB Packers 1:3