Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Dziobaki Dąbie `07 Szczecin
532v1 Tactiek testowa2.2.
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 59.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Bankert geeft een hoge lob. Camela kopt de bal weg. Stepanov is nu in balbezit. Khater onderschept slim de pass. Khater draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dziobaki - Dąbie `07 Szczecin 0:1

16e minuut.
Olejnicki geeft een lange en hoge pass. Kostka kopt de bal weg. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Bankert rent richting de bal. Bankert geeft een lange en hoge pass. Nieszkowski bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Słomowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bankert met een sublieme pass. Daar is Okno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno draait met de bal, schiet en ... Nieszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Vlassopoulos speelt de bal door. Bankert is nu in balbezit. Bankert passt de bal zonder na te denken. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos geeft de bal voor. Camela heeft problemen om de bal te vangen. Khater rent richting de bal. Khater schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater speelt de bal door. Bankert rent richting de bal. Bankert geeft de bal voor. Khater maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bankert rent richting de bal. Bankert geeft de bal voor. Khater rent richting de bal. Khater haalt uit met een fantastische trap. Nieszkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dziobaki - Dąbie `07 Szczecin 0:2

38e minuut.
Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki met een sublieme pass. Słomowski speelt de bal door. Okno rent richting de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dziobaki 64%, Dąbie `07 Szczecin 36%.
KS Dziobaki - Dąbie `07 Szczecin 0:2

46e minuut.
Konkiel komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Stepanov onderschept slim de pass. Stepanov passt de bal met de wreef. Virga heeft problemen om de bal te vangen. Virga geeft een hoge lob. Hiếu springt en kopt de bal. Słoma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov geeft een hoge lob. Hiếu is nu in balbezit. Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dziobaki - Dąbie `07 Szczecin 1:2

76e minuut.
Buitenspel voor Belde. Goede buitenspelval van de verdediging. Grillón komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Buitenspel voor Hiếu. Goede buitenspelval van de verdediging. Guerrero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Pytelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno rent richting de bal. Okno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hiếu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen. Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. Belde onderschept slim de pass. Belde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dziobaki 55%, Dąbie `07 Szczecin 45%.
KS Dziobaki - Dąbie `07 Szczecin 1:2