Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sargetia
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4227
Sarmizegetusa Regia FC Bic
In stil italian Tactiek 352
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 45.3
unsatisfactory Schieten adequate
average Passen solid
average Verdedigen average


17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čvertka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ibáñez kopt de bal weg. Varela is nu in balbezit. Varela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sarniak rent richting de bal. Ibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Bunghez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bunghez krijgt een gele kaart. Ibáñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Varela neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Doeltrap. Sarniak trapt de bal weg van het doel. Corryn kopt de bal weg. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Corryn de bal. Corryn passt de bal zonder na te denken. Lozano Sánchez geeft een hoge lob. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ... Garpozis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ibáñez speelt de bal door. Satılmaz geeft de bal voor. Dolmacı heeft problemen om de bal te vangen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dolmacı probeert naar een medespeler te passen. Douis probeert de bal met de borst te controleren. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - FC Bic 0:1

41e minuut.
Stenka kopt de bal weg. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft een hoge lob. Ibáñez krijgt zijn hoofd ertegen. Garpozis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - FC Bic 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmizegetusa Regia 80%, FC Bic 20%.
Sarmizegetusa Regia - FC Bic 0:2

52e minuut.
Yoldaş rent richting de bal. Bałtroczyk rent richting de bal. Bałtroczyk met een sublieme pass. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka geeft een hoge lob. Garpozis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Varela passt de bal zonder na te denken. Dolmacı rent richting de bal. Satılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Satılmaz speelt de bal door. Čvertka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Garpozis speelt de bal door. Corryn rent richting de bal. Corryn geeft een hoge lob. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz geeft de bal voor. Daar is Bunghez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel. Garpozis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stenka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dinu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Dinu geeft een hoge lob. Bunghez heeft problemen om de bal te vangen. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - FC Bic 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmizegetusa Regia 76%, FC Bic 24%.
Sarmizegetusa Regia - FC Bic 0:3