Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Twoja Stara Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4003
Furya Riverglen Plate
test v1 Tactiek two
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 30.1
excellent Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen weak


3e minuut.
Móczár is nu in balbezit. Móczár speelt de bal door. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 1:0

6e minuut.
Heath onderschept slim de pass. Heath passt de bal zonder na te denken. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Phadnis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Coranga rent richting de bal. Elliott rent richting de bal. Coranga rent richting de bal. Elliott is nu in balbezit. Elliott draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 2:0

10e minuut.
Móczár is nu in balbezit. Móczár passt de bal in één keer door. Szymczykiewicz met een sublieme pass. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 3:0

15e minuut.
Howarth geeft een lange en hoge pass. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft een lange en hoge pass. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Móczár is nu in balbezit. Móczár geeft een lange en hoge pass. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott haalt uit met een fantastische trap. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 4:0

29e minuut.
Szymczykiewicz is nu in balbezit. Szymczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 5:0

36e minuut.
Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Coranga passt de bal zonder na te denken. Laybutt speelt de bal door. Elliott is nu in balbezit. Elliott draait met de bal, schiet en ... Burke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 6:0

40e minuut.
Bogomilov geeft de bal voor. Kurmanowski rent richting de bal. Mureşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Elliott kopt de bal weg. Crnomarković probeert naar een medespeler te passen. Coranga is nu in balbezit. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 7:0

45e minuut.
Elliott onderschept slim de pass. Elliott geeft de bal voor. Móczár rent richting de bal. Móczár haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Howarth de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 32%, Riverglen Plate 68%.
Furya - Riverglen Plate 8:0

46e minuut.
Trapp speelt de bal door. Klungelig pakt Coveny de bal. Heath is nu in balbezit. Elliott onderschept slim de pass. Elliott geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Buitenspel voor Elliott. Goede buitenspelval van de verdediging. Laybutt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Elliott kan de bal niet met de borst controleren. Laybutt probeert naar een medespeler te passen. Elliott kan de bal niet met de borst controleren. Coranga is nu in balbezit. Coranga schiet op doel. Burke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Coranga kopt de bal weg. Klungelig pakt Szymczykiewicz de bal. Elliott maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Elliott moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Elliott schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Szymczykiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macharski met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Coveny passt de bal zonder na te denken. Kołodziejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczak passt de bal zonder na te denken. Elliott rent richting de bal. Elliott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 9:0

64e minuut.
Howarth geeft de bal voor. Klungelig pakt Harvey de bal. Harvey passt de bal met de wreef. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár probeert naar een medespeler te passen. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel. Laybutt probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Macharski is nu in balbezit. Macharski passt de bal met de wreef. Coranga is nu in balbezit. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Burke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 10:0

71e minuut.
Howarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Móczár geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coranga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Móczár verovert de bal door een tackle van achteren. Móczár schiet op doel. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Elliott de bal. Elliott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 11:0

80e minuut.
Crnomarković probeert de bal aan de voet te houden. Kołodziejczak is nu in balbezit. Crnomarković begaat een overtreding. Crnomarković krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kołodziejczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kołodziejczak met een snel genomen vrije trap. Anh Hiệu speelt de bal door. Coranga met een sublieme pass. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár haalt uit met een fantastische trap. Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Elliott is nu in balbezit. Elliott haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Howarth de bal onder controle te krijgen. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Coveny verovert de bal door een tackle van achteren. Coveny geeft een lange en hoge pass. Elliott rent richting de bal. Elliott schiet op doel. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 12:0

90e minuut.
Anh Hiệu probeert naar een medespeler te passen. Harvey is nu in balbezit. Harvey met een sublieme pass. Coranga rent richting de bal. Coranga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Riverglen Plate 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 19%, Riverglen Plate 81%.
Furya - Riverglen Plate 13:0