Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion Manahan Solo
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 1120
Surakarta United SSB Neo
4-3-3 anjay Tactiek 532N
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 30.6
solide Schieten matig
matig Passen matig
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Zaini onderschept slim de pass. Zaini met een sublieme pass. Aritonang rent richting de bal. Hakim onderschept slim de pass. Hakim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - SSB Neo 0:1

10e minuut.
Daar is Alamsyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alaydrus. Alamsyah raakt geblesseerd tijdens het duel. Iervini met een snel genomen vrije trap. Siudziński rent richting de bal. Puhm onderschept slim de pass. Puhm schiet op doel. Yosaputra bokst de bal weg.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Longari zal de hoekschop nemen. Puhm rent richting de bal. Puhm haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Malanua de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Surakarta United - SSB Neo 1:1

16e minuut.
Siudziński rent richting de bal. Alamsyah verovert de bal door een tackle van achteren. Alamsyah passt de bal zonder na te denken. Puhm is nu in balbezit. Puhm schiet op doel. Yosaputra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Husein rent richting de bal. Husein draait met de bal, schiet en ... Yosaputra bokst de bal weg. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malanua krijgt een gele kaart. Puhm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Puhm neemt zijn aanloop. Yosaputra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Daar is Longari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaydrus rent richting de bal. Alaydrus speelt de bal door. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Alaydrus de bal. Mazurenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Malanua de bal. Husein rent richting de bal. Husein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yosaputra trapt de bal weg. Tameirão kopt de bal weg. Aritonang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hakim is nu in balbezit. Hakim draait met de bal, schiet en ... Numfor bokst de bal weg.

27e minuut.
Elías passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rustaman de bal. Pijar geeft een lange en hoge pass. Puhm rent richting de bal. Puhm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Husein geeft een lange en hoge pass. Zaini rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elías zal de hoekschop nemen. Puhm maakt een snoekduik en kopt de bal. Yosaputra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Darmajati verovert de bal door een tackle van achteren. Tameirão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tameirão probeert naar een medespeler te passen. Hakim is nu in balbezit. Hakim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Husein geeft de bal voor. Siudziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alamsyah rent richting de bal. Alamsyah haalt uit met een fantastische trap. Yosaputra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - SSB Neo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 48%, SSB Neo 52%.
Surakarta United - SSB Neo 2:1

47e minuut.
Malanua probeert naar een medespeler te passen. Aritonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Aritonang geeft de bal voor. Husein bereikt de bal nog maar net als eerste. Husein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Malanua geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Husein met de inworp. Elías geeft een hoge lob. Puhm krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Darmajati onderschept slim de pass. Darmajati probeert naar een medespeler te passen. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim haalt uit met een fantastische trap. Numfor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Surakarta United - SSB Neo 2:2

68e minuut.
Iervini geeft een lange en hoge pass. Husein kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Siudziński de bal onder controle te krijgen. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dachtera komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Darmajati passt de bal met de wreef. Iervini is nu in balbezit. Iervini passt de bal zonder na te denken. Puhm rent richting de bal. Puhm draait met de bal, schiet en ... Yosaputra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Malanua kopt de bal weg. Elías bereikt de bal nog maar net als eerste. Elías geeft een hoge lob. Daar is Longari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tameirão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Darmajati de bal. Darmajati speelt de bal door. Hakim rent richting de bal. Hakim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - SSB Neo 2:3

84e minuut.
Daar is Darmajati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaydrus is nu in balbezit. Alaydrus passt de bal met de wreef. Hakim is nu in balbezit. Hakim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 36%, SSB Neo 64%.
Surakarta United - SSB Neo 2:3