Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vichocuntín C.F Platja d’Aro FC
INICIO Tactiek Defensiva
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 34.1
very good Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Mings kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Beaumont de bal onder controle te krijgen. Mareczek geeft een hoge lob. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Mareczek de bal. Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal in één keer door. Gómez Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Calvo draait met de bal, schiet en ... Caviglia bokst de bal weg.

19e minuut.
Frauchiger verovert de bal door een tackle van achteren. Frauchiger geeft de bal voor. Gómez Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ... Caviglia bokst de bal weg. Caviglia probeert naar een medespeler te passen. Luna geeft de bal voor. Gómez Calvo rent richting de bal. Gómez Calvo haalt uit met een fantastische trap. Caviglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 1:0

28e minuut.
Luna kopt de bal weg. Gómez Calvo is nu in balbezit. Gómez Calvo geeft de bal voor. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Frauchiger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palacios rent richting de bal. Palacios geeft een hoge lob. Kelemen rent richting de bal. Gómez Calvo onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 2:0

36e minuut.
Gómez Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiśniewski. Wiśniewski krijgt een gele kaart. Palacios raakt geblesseerd tijdens het duel. Palacios zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aguerreverre maakt een snoekduik en kopt de bal. Caviglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 3:0

38e minuut.
Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna speelt de bal door. Palacios geeft een lange en hoge pass. Gómez Calvo is nu in balbezit. Gómez Calvo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vichocuntín C.F 26%, Platja d’Aro FC 74%.
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 3:0

46e minuut.
Pajanović komt het veld opgelopen. Campano komt het veld opgelopen. Jova komt het veld opgelopen. Canosa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pajanović rent richting de bal. Pajanović geeft een lange en hoge pass. Daar is Hališčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajanović is nu in balbezit. Pajanović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Luna passt de bal zonder na te denken. Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal in één keer door. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Huanambal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova verovert de bal door een tackle van achteren. Jova haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 4:0

50e minuut.
Hališčák rent richting de bal. Aguerreverre begaat een overtreding. Hališčák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hališčák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka schiet op doel. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 4:1

52e minuut.
Jova rent richting de bal. Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal zonder na te denken. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Caviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Canosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios geeft een lange en hoge pass. Jova maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Beaumont kopt de bal weg. Pajanović controleert de bal met de borst. Pajanović geeft een hoge lob. Jova heeft problemen om de bal te vangen. Jova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 5:1

58e minuut.
Aguerreverre haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Hališčák verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pajanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajanović geeft een hoge lob. Caviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 6:1

60e minuut.
Aguerreverre passt de bal met de wreef. Pajanović heeft problemen om de bal te vangen. Pajanović passt de bal zonder na te denken. Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Beaumont rent richting de bal. Beaumont geeft een hoge lob. Pajanović probeert naar een medespeler te passen. Palacios is nu in balbezit. Palacios schiet op doel. Caviglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jova rent richting de bal. Jova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 7:1

73e minuut.
Palacios onderschept slim de pass. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova haalt uit met een fantastische trap. Caviglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 8:1

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kukiełka stond buitenspel. Ilarionov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vichocuntín C.F 29%, Platja d’Aro FC 71%.
Vichocuntín C.F - Platja d’Aro FC 8:1