Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Obiekt Widowisk Piłkarskich
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3902
Sokker Śląski FC PolskaHusaria
D. Moyes Tactiek 5-3-2 SKRZYDŁO
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 23.5
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Tomasik met een sublieme pass. Woyniłłowicz rent richting de bal. Woyniłłowicz met een sublieme pass. Kuzaj rent richting de bal. Kuzaj haalt uit met een fantastische trap. Koning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Koning trapt de bal weg. Chính Trực kopt de bal weg. Vagana probeert de bal aan de voet te houden. Kuzaj rent richting de bal. Kuzaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik geeft een hoge lob. Kuzera rent richting de bal. Rozdrażewski onderschept slim de pass. Rozdrażewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuzaj rent richting de bal. Kuzaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - PolskaHusaria 1:0

24e minuut.
Koning met een sublieme pass. Michałek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zgórka de bal onder controle te krijgen. Rozdrażewski rent richting de bal. Rozdrażewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Woyniłłowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuzaj de bal. Rozdrażewski is nu in balbezit. Rozdrażewski draait met de bal, schiet en ... Koning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - PolskaHusaria 2:0

38e minuut.
Osial probeert naar een medespeler te passen. Tomasik is nu in balbezit. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Woyniłłowicz is nu in balbezit. Woyniłłowicz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Koning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Tomasik passt de bal in één keer door. Osial is nu in balbezit. Osial passt de bal met de wreef. Woyniłłowicz is nu in balbezit. Woyniłłowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 23%, PolskaHusaria 77%.
Sokker Śląski FC - PolskaHusaria 2:0

49e minuut.
Koning met een sublieme pass. Osial probeert de bal met de borst te controleren. Osial met een sublieme pass. Kuzaj rent richting de bal. Kuzaj draait met de bal, schiet en ... Koning bokst de bal weg. Daar is Bonhomme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woyniłłowicz geeft een lange en hoge pass. Bonhomme probeert de bal aan de voet te houden. Koning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuzaj is nu in balbezit. Kuzaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - PolskaHusaria 3:0

63e minuut.
Chính Trực bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính Trực geeft een hoge lob. Sagaz speelt de bal door. Michałek rent richting de bal. Michałek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial geeft een lange en hoge pass. Rozdrażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozdrażewski schiet op doel. Koning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - PolskaHusaria 4:0

76e minuut.
Chính Trực kopt de bal weg. Vagana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuzaj is nu in balbezit. Kuzaj schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - PolskaHusaria 5:0

78e minuut.
Tomasik rent richting de bal. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik verovert de bal door een tackle van achteren. Rozdrażewski rent richting de bal. Rozdrażewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Krasucki geeft de bal voor. Rozdrażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozdrażewski geeft de bal voor. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Woyniłłowicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Woyniłłowicz passt de bal zonder na te denken. Tomasik is nu in balbezit. Tomasik passt de bal in één keer door. Kuzaj rent richting de bal. Kuzaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzaj haalt uit met een fantastische trap. Koning probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Chính Trực de bal. Tomasik rent richting de bal. Tomasik passt de bal met de wreef. Kuzaj is nu in balbezit. Kuzaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 30%, PolskaHusaria 70%.
Sokker Śląski FC - PolskaHusaria 5:0