Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fahrenayth FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1488
Fahrenayth FC ..{@KÇ@D@Ğ}..
451 Tactiek @@GS@@
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.9 gemiddelde waardering 40.8
formidable Schieten solid
solid Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Vameşu onderschept slim de pass. Aşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Aşkın passt de bal met de wreef. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Kutman is nu in balbezit. Kutman geeft een lange en hoge pass. Kirtutmaz kopt de bal weg. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz onderschept slim de pass. Kirtutmaz passt de bal in één keer door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kutman speelt de bal door. Falagán bereikt de bal nog maar net als eerste. Falagán passt de bal in één keer door. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 1:0

22e minuut.
Łyko probeert de bal aan de voet te houden. Bisuglia is nu in balbezit. Horozcu is nu in balbezit. Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 2:0

23e minuut.
Horozcu probeert de bal aan de voet te houden. Kirtutmaz is nu in balbezit. Kirtutmaz geeft een hoge lob. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. Bordowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Magalhães verovert de bal door een tackle van achteren. Magalhães met een sublieme pass. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli schiet op doel. Öztuncer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 2:1

29e minuut.
Benli rent richting de bal. Benli passt de bal in één keer door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 3:1

29e minuut.
Monticelli rent richting de bal. Monticelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Özcan de bal. Bisuglia onderschept slim de pass. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Karateke rent richting de bal. Karateke probeert naar een medespeler te passen. Falagán bereikt de bal nog maar net als eerste. Falagán geeft een lange en hoge pass. Bisuglia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aşkın kopt de bal weg. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Badem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bisuglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 35%, ..{@KÇ@D@Ğ}.. 65%.
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 3:1

49e minuut.
Klungelig pakt Özcan de bal. Badem rent richting de bal. Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 4:1

53e minuut.
Klungelig pakt Benli de bal. Benli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Badem de bal. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Badem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia onderschept slim de pass. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Bordowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 5:1

61e minuut.
Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın passt de bal zonder na te denken. Özcan rent richting de bal. Bisuglia onderschept slim de pass. Bisuglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Volkansoy passt de bal zonder na te denken. Kirtutmaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Badem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 6:1

78e minuut.
Değirmencioğlu probeert naar een medespeler te passen. Aşkın met een sublieme pass. Falagán is nu in balbezit. Falagán met een sublieme pass. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 7:1

84e minuut.
Kutman speelt de bal door. Falagán is nu in balbezit. Falagán passt de bal in één keer door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Bordowski bokst de bal weg.

87e minuut.
Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benli verovert de bal door een tackle van achteren. Benli met een sublieme pass. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel. Bordowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 41%, ..{@KÇ@D@Ğ}.. 59%.
Fahrenayth FC - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 8:1