Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nou Camp
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4233
CF Barcelona FC-KVP
messi3 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 45.5
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Logar trapt de bal weg van het doel. Ponte kopt de bal weg. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Logar probeert naar een medespeler te passen. Ponte kopt de bal weg. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecka rent richting de bal. Kupecka schiet op doel. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Valencik speelt de bal door. Ledinský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jakopčan. Ledinský raakt geblesseerd tijdens het duel. Haramis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Larrosa kopt de bal weg. Peltola is nu in balbezit. Kučerka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kučerka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Barcelona 40%, FC-KVP 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Barcelona - FC-KVP 0:0

46e minuut.
Zborovský rent richting de bal. Zborovský geeft een lange en hoge pass. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Colţan probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Tomič met een snelle inworp. Larrosa is nu in balbezit. Ponte begaat een overtreding. Ponte krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Larrosa is nu in balbezit. Larrosa probeert naar een medespeler te passen. Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte geeft een lange en hoge pass. Śmieszek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Valencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte onderschept slim de pass. Ponte geeft een hoge lob. Kupecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecka draait met de bal, schiet en ... Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

59e minuut.
Ponte met een snelle inworp. Śmieszek is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Haramis ... Strafschop! Śmieszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Śmieszek neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - FC-KVP 1:0

59e minuut.
Ledinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte verovert de bal door een tackle van achteren. Ponte passt de bal in één keer door. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ponte geeft de bal voor. Kupecka kopt de bal weg. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Magdziarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Haramis verovert de bal door een tackle van achteren. Haramis geeft de bal voor. Daar is Zborovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltola is nu in balbezit. Peltola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Campomar passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ponte de bal onder controle te krijgen. Kučerka met een sublieme pass. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka schiet op doel. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Śmieszek kopt de bal weg. Ponte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haramis. Ponte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ponte komt bij de bal en schiet. Magdziarz bokst de bal weg.

82e minuut.
Magdziarz met een sublieme pass. Kučerka is nu in balbezit. Kučerka passt de bal in één keer door. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka draait met de bal, schiet en ... Magdziarz bokst de bal weg.

83e minuut.
Haramis rent richting de bal. Ponte onderschept slim de pass. Ponte met een sublieme pass. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Moström met de inworp. Kučerka geeft een lange en hoge pass. Campomar is nu in balbezit. Śmieszek onderschept slim de pass. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Barcelona 35%, FC-KVP 65%.
CF Barcelona - FC-KVP 1:0