Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Skalpel Siewierz Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1845
Skalpel Siewierz Ninja Turtles
433 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 33.7
very good Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Gümüşsöz passt de bal in één keer door. Manfugaz rent richting de bal. Bumbescu rent richting de bal. Manfugaz verovert de bal door een tackle van achteren. Manfugaz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Picht passt de bal zonder na te denken. Ława rent richting de bal. Ława speelt de bal door. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ława geeft een lange en hoge pass. Amerio heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśniak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kwaśniak naar de kleedkamers voor een vroege douche. Amerio raakt geblesseerd tijdens het duel. Gümüşsöz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amerio is nu in balbezit. Amerio haalt uit met een fantastische trap. Kajdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 1:0

17e minuut.
Kalnik geeft een lange en hoge pass. Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip passt de bal met de wreef. Amerio rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 2:0

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ława neemt de hoekschop. Manfugaz is nu in balbezit. Amerio is nu in balbezit. Amerio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bumbescu met een sublieme pass. Lukach rent richting de bal. Lukach speelt de bal door. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gümüşsöz verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşsöz met een sublieme pass. Manfugaz speelt de bal door. Amerio rent richting de bal. Amerio draait met de bal, schiet en ... Kajdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amerio is nu in balbezit. Dussán rent richting de bal. Manfugaz verovert de bal door een tackle van achteren. Manfugaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 3:0

34e minuut.
Paasijoki passt de bal in één keer door. Szczygieł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manfugaz is nu in balbezit. Amerio is nu in balbezit. Amerio haalt uit met een fantastische trap. Kajdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Schütze is nu in balbezit. Sobierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski met een sublieme pass. Regueiro rent richting de bal. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. Burton bokst de bal weg.

45e minuut.
Ława onderschept slim de pass. Ława probeert naar een medespeler te passen. Paasijoki speelt de bal door. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio schiet op doel. Kajdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skalpel Siewierz 41%, Ninja Turtles 59%.
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 4:0

53e minuut.
Sobierajski probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu probeert naar een medespeler te passen. Lukach rent richting de bal. Lukach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ława verovert de bal door een tackle van achteren. Ława geeft de bal voor. Amerio rent richting de bal. Amerio schiet op doel. Kajdas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kalnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalnik passt de bal in één keer door. Manfugaz rent richting de bal. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kajdas trapt de bal weg. Gümüşsöz kopt de bal weg. Amerio controleert de bal met de borst. Amerio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 5:0

65e minuut.
Ława heeft problemen om de bal te vangen. B. Tóth rent richting de bal. B. Tóth passt de bal met de wreef. Lukach bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lukach is nu in balbezit. Meeuws onderschept slim de pass. Meeuws geeft de bal voor. Daar is Amerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Manfugaz rent richting de bal. Manfugaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amerio de bal. Amerio haalt uit met een fantastische trap. Kajdas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 6:0

77e minuut.
Daar is Paasijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gümüşsöz geeft een hoge lob. Dussán controleert de bal met de borst. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 7:0

81e minuut.
Manfugaz geeft een hoge lob. Paasijoki heeft problemen om de bal te vangen. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio draait met de bal, schiet en ... Kajdas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 8:0

84e minuut.
Schütze met een sublieme pass. Filip geeft de bal voor. Amerio is nu in balbezit. Amerio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 9:0

89e minuut.
Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filip geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amerio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skalpel Siewierz 30%, Ninja Turtles 70%.
Skalpel Siewierz - Ninja Turtles 10:0