Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DINAMO UTD Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4950
DINAMO UTD Efraim
2023 Tactiek Training
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Przybyła met de inworp. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai begaat een overtreding. El Awzai krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López geeft een hoge lob. Inworp. Allejo met een snelle inworp. Ciubotariu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Efraim 1:0

25e minuut.
Przybyła onderschept slim de pass. Przybyła geeft een hoge lob. Atlak kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Ciubotariu schiet op doel. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Efraim 2:0

26e minuut.
Ontanaya López met een sublieme pass. Roselló heeft problemen om de bal te vangen. Ontanaya López is nu in balbezit. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Fernandès verovert de bal door een tackle van achteren. Roselló rent richting de bal. Roselló passt de bal in één keer door. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešehrad probeert naar een medespeler te passen. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandès haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 54%, Efraim 46%.
DINAMO UTD - Efraim 2:0

81e minuut.
Fernandès rent richting de bal. Daar is Fernandès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandès probeert naar een medespeler te passen. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 51%, Efraim 49%.
DINAMO UTD - Efraim 2:0