Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: K.P. Polanki Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 404
K.P. Polanki Blutmond
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 26.4
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Scherbanowitz probeert naar een medespeler te passen. Wormsbecher probeert naar een medespeler te passen. Sahin speelt de bal door. Schwaneck is nu in balbezit. Schwaneck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Napf probeert naar een medespeler te passen. Schwaneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaneck speelt de bal door. Mätschke is nu in balbezit. Mätschke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sahin geeft de bal voor. Mạnh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Rosswinkel met een sublieme pass. Druck is nu in balbezit. Druck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Druck is nu in balbezit. Wormsbecher rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taurus. Taurus krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wormsbecher onderschept slim de pass. Wormsbecher passt de bal zonder na te denken. Druck bereikt de bal nog maar net als eerste. Druck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mätschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mätschke passt de bal in één keer door. Mạnh Dũng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schwaneck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwaneck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - Blutmond 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.P. Polanki 62%, Blutmond 38%.
K.P. Polanki - Blutmond 0:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Hänzka de bal onder controle te krijgen. Oberbeck rent richting de bal. Oberbeck speelt de bal door. Druck is nu in balbezit. Druck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wagner trapt de bal weg van het doel. Mạnh Dũng kopt de bal weg. Schwaneck is nu in balbezit. Schwaneck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - Blutmond 0:2

74e minuut.
Oelmann met een sublieme pass. Scherbanowitz met een sublieme pass. Daar is Adorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mätschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mätschke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - Blutmond 0:3

90e minuut.
Weise bereikt de bal nog maar net als eerste. Weise probeert naar een medespeler te passen. Sahin speelt de bal door. Mätschke is nu in balbezit. Mätschke draait met de bal, schiet en ... Jeromin bokst de bal weg. Scherbanowitz is nu in balbezit. Mätschke verovert de bal door een tackle van achteren. Mätschke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. Polanki - Blutmond 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.P. Polanki 56%, Blutmond 44%.
K.P. Polanki - Blutmond 0:4