Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Galaxy Demak Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1600
Granindo CF F.C. Paduricea
New 3-1-3-1-2 Tactiek 541
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 33.2
goed Schieten matig
solide Passen zwak
matig Verdedigen goed


8e minuut.
Winkler speelt de bal door. Pelanskis rent richting de bal. Pelanskis speelt de bal door. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Linetty geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Inworp. Mirzəzadə met een snelle inworp. Herlambang rent richting de bal. Herlambang geeft de bal voor. Daar is Amoroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cabanas geeft een hoge lob. Minarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minarik passt de bal met de wreef. Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acardi komt het veld opgelopen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linetty met een snelle inworp. Rorong bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler geeft een hoge lob. Fontes is nu in balbezit. Herlambang rent richting de bal. Herlambang geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Djermouni komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Lucescu rent richting de bal. Lucescu passt de bal zonder na te denken. Djermouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Djermouni haalt uit met een fantastische trap. De Angeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - F.C. Paduricea 1:0

45e minuut.
Drak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 46%, F.C. Paduricea 54%.
Granindo CF - F.C. Paduricea 1:0

48e minuut.
Drak rent richting de bal. Drak geeft de bal voor. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel. De Angeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - F.C. Paduricea 2:0

55e minuut.
Rorong is nu in balbezit. Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă met een sublieme pass. Gałka is nu in balbezit. Gałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - F.C. Paduricea 2:1

60e minuut.
Winkler speelt de bal door. Hruşcă probeert de bal met de borst te controleren. Rorong is nu in balbezit. Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Hruşcă passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lucescu probeert de bal met de borst te controleren. Pelanskis rent richting de bal. Lucescu onderschept slim de pass. Taborda rent richting de bal. Taborda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Widiyarti rent richting de bal. Linetty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Widiyarti raakt geblesseerd tijdens het duel. Mirzəzadə met een snel genomen vrije trap. Djermouni heeft problemen om de bal te vangen. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu schiet op doel. De Angeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muscă komt het veld opgelopen. Palomar komt het veld opgelopen. Muscă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taborda rent richting de bal. Taborda geeft een hoge lob. Lucescu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - F.C. Paduricea 3:1

77e minuut.
Djermouni rent richting de bal. Djermouni geeft een hoge lob. Cernat geeft een hoge lob. Djermouni probeert de bal aan de voet te houden. Djermouni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mirzəzadə kopt de bal weg. Daar is Minarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborda speelt de bal door. Djermouni is nu in balbezit. Djermouni draait met de bal, schiet en ... De Angeli bokst de bal weg. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - F.C. Paduricea 4:1

86e minuut.
Acardi rent richting de bal. Acardi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Winkler de bal. Djermouni rent richting de bal. Djermouni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Linetty rent richting de bal. Linetty met een sublieme pass. Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - F.C. Paduricea 4:2

89e minuut.
Taborda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lucescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucescu passt de bal zonder na te denken. Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 40%, F.C. Paduricea 60%.
Granindo CF - F.C. Paduricea 4:2