Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Võru United FC Tondi Red
3(4)5(34)2(3) Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Pihor verovert de bal door een tackle van achteren. Varbla is nu in balbezit. Varbla schiet op doel. Reinu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Võru United - FC Tondi Red 0:1

4e minuut.
Vaherna rent richting de bal. Muñoz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaherna. Vaherna krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Katers rent richting de bal. Kartau verovert de bal door een tackle van achteren. Kartau passt de bal in één keer door. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla draait met de bal, schiet en ... Reinu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Montes geeft een lange en hoge pass. Põldsam rent richting de bal. Aigru verovert de bal door een tackle van achteren. Aigru geeft een hoge lob. Varbla springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri speelt de bal door. Kroonburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahu verovert de bal door een tackle van achteren. Kahu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Toots geeft de bal voor. Varbla kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kriisa de bal onder controle te krijgen. Eenma rent richting de bal. Eenma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla is nu in balbezit. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla rent richting de bal. Varbla schiet op doel. Reinu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Vaherna probeert naar een medespeler te passen. Kahu rent richting de bal. Kartau maakt een afschuwelijke overtreding. Kartau krijgt een gele kaart. Kahu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kriisa met een snel genomen vrije trap. Rästa krijgt zijn hoofd ertegen. Amorim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kartau probeert naar een medespeler te passen. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla passt de bal in één keer door. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Beltrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltrama passt de bal zonder na te denken. Kartau is nu in balbezit. Kartau haalt uit met een fantastische trap. Reinu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Võru United - FC Tondi Red 0:2

44e minuut.
Rästa passt de bal zonder na te denken. Põldsam bereikt de bal nog maar net als eerste. Põldsam speelt de bal door. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võru United 59%, FC Tondi Red 41%.
Võru United - FC Tondi Red 0:2

55e minuut.
Kartau passt de bal zonder na te denken. Varbla rent richting de bal. Varbla passt de bal met de wreef. Eenma is nu in balbezit. Eenma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kroonburg geeft de bal voor. Inworp. Vaherna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kahu rent richting de bal. Kahu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Varbla is nu in balbezit. Varbla passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Viher de bal onder controle te krijgen. Eenma rent richting de bal. Eenma schiet op doel. Reinu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eenma rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Beltrama is nu in balbezit. Beltrama geeft een hoge lob. Daar is Pelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eenma rent richting de bal. Eenma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võru United 50%, FC Tondi Red 50%.
Võru United - FC Tondi Red 0:2